ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bu ne ya?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem43140
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Anladım orasıda var kardeş ama :D bir kere biz uğraştık oda bize koymaz mı :D

Hep kendini düşürsen tabii koyar ama burda haksızlığa uğrayan yüzlerce insan var hem ilerde sende çok çekersin emin ol :) Hem bende uğraştım zırhı filan +9 yaptım şimdi kalkıp yılan kuyruğu böyle kalsın diyemem çünkü bencil olmamalıyım :D

​Gerekli düzenleme yapıldı galiba :D

Aynen Shorty abanoz küpeyi 20 kere bastığımı bilirim geçmedi bi el atsan kolaylaştırılsın :S

Bu + basma sorunu gerçekten can sıkıcı bir hale geldi bir iteme + basmak için 50 kez deniyoruz sizin amacınız oyunu emek serveri ya da zorlaştırmak değil insanları çileden çıkarıp oyundan soğutmak bu ne arkadaş ben bi ruhsuz bıçağı +8'e geçirmek için 50 kez deniyorum tam 50 kez üst üste basıyorum ama geçmiyor? Ben böyle bir şey görmedim +7 yaparkende 10 kez yakmıştı sizin amacınız ne ? Emek serveri dediniz kurulu düzenimizi bırakıp geçtik ama böyle saçmalıkta olmaz ki ben 2 günümü bir bıçağa harcarsam oyundan soğurum ve bırakırım sonra Jüpiter gibide olmasın bu serverin sonu 50 player ile serveri sürdürürsünüz hazır elinizde 1000 oyuncu var kıymetini bilin sonradan pişman olmayın :) Oyunu zorlaştırmak istiyorsanız + basma oranları %5'e ya da daha aşaya çekerek değil + basma itemlerini zorlaştırırsınız olur biter. @erdemaa; @Shorty;

Normalde karışmıycaktım ama;

Shorty güzelcene emir kipi kullanmadan insan gibi sorununuzu hataları 1 den fazla söyledinizmi yok 1 kere söylediniz Shorty zaten dedi sorun olursa söyleyin yardımcı olurum dedi
Shorty yüklenme bu kadar bence tamam senın yapman gerken şu Shorty şöyle bi hata var yardımcı olurmusun emir kipi kullanmana sert konuşmana gerek yok 1 kere böyle bi sorun olmuş 2 kere değil

Shorty elinden geleni yapıyor sizlerde iyi niyetinizi azda olsa gösterebilirsiniz

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri