Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Gayet Güzel Bir Tasarım Ama Şurda Hata Yapıyorsunuz Bu Mapı Falan Siz Tasarlamadınız Doğruyu
Söyleyin Bare Hazırı Değiştirmek Asla Zor Değildir Ama Emeği Yemek Bu Kadar Kolay Umarım Anlamışsınızdır Ne Demek
İstediğimi Fazla Dolaşmayın Yabancı Serverlerde).
Öncelikle Araştırınız Yıllardır Bu İşlerdeyim Ve Map Çizebiliyorum Onlarca Kişiye Map Çizdim Sorabilirsin En Ufak Bir Alıntı vb Yapmadık TIKLA Burdaki Maplara Gözatsan İyi Olur Biz alıntı Yapmayız Kendimiz Yaparız. Araştırabilirsin. Eğer Halen Siz Çaldınız Diyorsanız Buyrun Kanıtınızı Gösterin Burdakli Mapları Bir Yerde Gösterin Bana Yabancı Veya Türk FOrumlarında ...
Son düzenleme:
Öncelikle Gayet Güzel Bir Tasarım Ama Şurda Hata Yapıyorsunuz Bu Mapı Falan Siz Tasarlamadınız Doğruyu
Söyleyin Bare Hazırı Değiştirmek Asla Zor Değildir Ama Emeği Yemek Bu Kadar Kolay Umarım Anlamışsınızdır Ne Demek
İstediğimi Fazla Dolaşmayın Yabancı Serverlerde).
​Kendin dolasirken mi rastladin bu tarz Maplara ? Biz maplarimizi kendimiz yapariz. Bu mapi yabancilarda bulduguna dair kanitini bul gel.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)