HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şu ps3 çözemdim bi yaff şimdi kolu şarz ediyorum yer takdım pc3 açık ouna girmedim ama odlmuyor hala 1 de
bide çok sıınyo bir proglem olurmu son olarak nete nasıl bağlancam playstatıonun ana sıtesıne girdim ama gogole girerken hata verdi 
bide çok sıınyo bir proglem olurmu son olarak nete nasıl bağlancam playstatıonun ana sıtesıne girdim ama gogole girerken hata verdi 
pal bir yer degil
pal bölge kodu demek misal Pal içeren bölgeler vardır o bölgenin oyunlarını oynatır
anlatabilmişimdir umarım
bizim burda tascogame war ordan alcam kolda baya pahali burda dualshock 3 90 tl:S
he bu arada güle güle kullan kardesim
sarı ısık hatasına dikkat et ama
pal bölge kodu demek misal Pal içeren bölgeler vardır o bölgenin oyunlarını oynatır
anlatabilmişimdir umarım
bizim burda tascogame war ordan alcam kolda baya pahali burda dualshock 3 90 tl:She bu arada güle güle kullan kardesim
sarı ısık hatasına dikkat et amaHayırlı olsun da kampanyalı falan alsaydın ben aldığımda 800 TL ydi 1 oyun hediye aldım 2 de konsol 
SvR 2010 alma 2011'i bekle bi de futbol oyunu istersen PES 2010 tavsiye etmem FIFA World Cup South Africa 2010 falan al

SvR 2010 alma 2011'i bekle bi de futbol oyunu istersen PES 2010 tavsiye etmem FIFA World Cup South Africa 2010 falan al

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)