xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Ps3 Aldım Kutlayalım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

smackdown-raw 2010 . Pes2010 2 lisinden sıkılcagını sanmam. Hayırlı olsun bu arada :D

saolasın zaten o 2 oyunu almayı planlıyorum sonra oyun fiyatları düşüne kadar uzun bir süre oyun almam pes 9 da alabilrim orda bırakmıcağım milan var :)

Pes10-gow3-devil may cry bunlar şimdilik yeter oturdunmu sıkmadan oynarsın bölümleri çok pes zaten sıkmaz bölge kodun pal ise ntsc-j oyunlarınıda çalıştırır pal da eğer ntsc-u ise çalıştırmaz piyasada çok var alırken sor pal mı diye cdyi kasan slim ise hdd takmanı tavsiye ederim ve 1 öneri cd lerdede var zaten bu yazıyor sakın oyun çalışırken veya oynarken ps3 ü yan yatırma ps3 bozulur lens te sorun cıkıyor sonra uğraşdur eğer sormak istediğiniz bilmek istediğin başka sorular varsa özelden sorabilirsin :)

tama myan yatırmıcam güzle öğrendim peki şarz nasıl edicem koları şarz taktım nereye ircem öelce bırakcammı bide çok sınıyor bi rpoglem olurmu bide interente nasıl gircem :)

İnternet işi kolay evindeki neti ps3üne bağla ps3ü açınca zaten menü geliyor orda internet işareti var ona tıklayıp yapabilirsin bu kadar ısınmaması için oyun oynuyorsun ya oyun bitti ps3ü fişden cıkart daha oynamıcaksan o gün güneşli yerdeyse güneşten uzaktut çok cd takıp değiştirme lense zarar verir ısınabilirde ve arayla oyna 8 saat üst üste oynarsan çok ısınır şars işi ise priz bozuk olabilir başka prize tak denediysen 2-3gün bekle sarj olur veya bozuk olabilir kollar orjinal deyilse çok uzun sürer bir çok nedeni var

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri