InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

+ Basma Oranları Çok Düşük

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan LordNiklaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 578

LordNiklaus

Level 1
Üye
Katılım
26 Ocak 2014
Konular
1
Mesajlar
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

+ Basma oranlarının +8 de %50 +9 da %15 olacağı söylenmişti fakat şuanki durum bu oranların çok altında. Çoğu şeyin zorlaştırılması iyi oldu oyunun zevki arttı ama + basmanın bu kadar zor olmasının hiçbir mantığı yok tamamen zevk kaçıran bir durum. Daha +8 e basarken 20 defa deniyoruz +9 da 30-40 ı bulduğu oluyor. Bu durumun daha önce söylendiği gibi +8 de %50 +9 da %15 yapılması tüm oyuncular için daha iyi olcaktır. İlgilenirseniz sevinirim.
 
Sunucu açılmadan önce belirtilmişti. Kasmak kolay, item yapmak zor diye. Böyle olması bence daha iyi. Herkes her bastığını +9 yaparsa ws'lik serverdan farksız olur zaten. Ayrıca şu an piyasa çok uygun. 2-3 M'ye BK alıyorsunuz, yetmedi metin başına 3 BK düşürebiliyorsunuz.
 
Sunucu açılmadan önce belirtilmişti. Kasmak kolay, item yapmak zor diye. Böyle olması bence daha iyi. Herkes her bastığını +9 yaparsa ws'lik serverdan farksız olur zaten. Ayrıca şu an piyasa çok uygun. 2-3 M'ye BK alıyorsunuz, yetmedi metin başına 3 BK düşürebiliyorsunuz.


Katılıyorum Uyuyan yapan var demekki geçiyormuş ayrıca eğer 2 3 m i çok buluyorlarsa 3 4 gün sonra herşey ucuzlar.
 
Uyuyan yapan var ki yaparken 620m para harcadım. Yaptıgımdada büyük hüsranla karsılastım + basılmıyor +1 olmuyor. Pişman oldum bastıgıma ki basmadan önce 9.5k vuran ben suan 6k vuruyorum en fazla.
 
bende kolay olmasını istemem tabi ama Shorty'nin söylediği oran oydu server özelliklerinde. %15 te hemen geçecek diye birşey yok. şuanki oran çok düşük ilerde turko vb. basarken çok itirazlar olucak şuan çok dişe dokunur itemler yok. her iteme 40 kez uğraşmakta çok abartı bunun bi ortası olması lazım sonuçta burda amaç zevk almak.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst