-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

İp Ban ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xNervouS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 706
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Torrent hatası hakkında tüm çözümleri denedim olmadı tüm geceden beri herşeyi yaptım.
Normalde giriyordu ben notepad++ ile biraz oynadım elymt2 üzerinde ondan sonra bu sorun oluştu sizce ip banmı yedim ?

Torrent hatası hakkında tüm çözümleri denedim olmadı tüm geceden beri herşeyi yaptım.
Normalde giriyordu ben notepad++ ile biraz oynadım elymt2 üzerinde ondan sonra bu sorun oluştu sizce ip banmı yedim ?

onunla alakası yok bir zamanlar bendede öyle bir sorun olmuştu ancak tüm metin2'yi pcden sildim tekrardan yükledim sorun felan kalmadı :)

Arkadaşlar Bence Ip Ban kaldırılmalı sınırsız da kaldırılmalı Ceza süreci yani en ağır ceza 2 ay yani 60 gün şeklinde olmasıdır sınırsız ban nedir arkadaşım he tek onu anladık üstüne üstün Ip Ban denen sisteminiz çıktı mühebbet hapis gibi oyunculara muamele yapıyolar ceza süreci bana göre 1-2ay şeklinde olmalı eğer bana katılan varsa benim seçimim buna yöneliktir IP Ban kalkmalı .. #Shorty

Arkadaşlar Bence Ip Ban kaldırılmalı sınırsız da kaldırılmalı Ceza süreci yani en ağır ceza 2 ay yani 60 gün şeklinde olmasıdır sınırsız ban nedir arkadaşım he tek onu anladık üstüne üstün Ip Ban denen sisteminiz çıktı mühebbet hapis gibi oyunculara muamele yapıyolar ceza süreci bana göre 1-2ay şeklinde olmalı eğer bana katılan varsa benim seçimim buna yöneliktir IP Ban kalkmalı .. #Shorty

Demek ki IP ban yedin de böle itiraz edion demi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri