HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Torrent hatası hakkında tüm çözümleri denedim olmadı tüm geceden beri herşeyi yaptım.
Normalde giriyordu ben notepad++ ile biraz oynadım elymt2 üzerinde ondan sonra bu sorun oluştu sizce ip banmı yedim ?
Normalde giriyordu ben notepad++ ile biraz oynadım elymt2 üzerinde ondan sonra bu sorun oluştu sizce ip banmı yedim ?
Torrent hatası hakkında tüm çözümleri denedim olmadı tüm geceden beri herşeyi yaptım.
onunla alakası yok bir zamanlar bendede öyle bir sorun olmuştu ancak tüm metin2'yi pcden sildim tekrardan yükledim sorun felan kalmadı

Siteye girmemesiyle oyunun silip yüklemenin yakınlığı yoktur herhalde silip denedim 10 kere.onunla alakası yok bir zamanlar bendede öyle bir sorun olmuştu ancak tüm metin2'yi pcden sildim tekrardan yükledim sorun felan kalmadı![]()
Arkadaşlar Bence Ip Ban kaldırılmalı sınırsız da kaldırılmalı Ceza süreci yani en ağır ceza 2 ay yani 60 gün şeklinde olmasıdır sınırsız ban nedir arkadaşım he tek onu anladık üstüne üstün Ip Ban denen sisteminiz çıktı mühebbet hapis gibi oyunculara muamele yapıyolar ceza süreci bana göre 1-2ay şeklinde olmalı eğer bana katılan varsa benim seçimim buna yöneliktir IP Ban kalkmalı .. #Shorty
Arkadaşlar Bence Ip Ban kaldırılmalı sınırsız da kaldırılmalı Ceza süreci yani en ağır ceza 2 ay yani 60 gün şeklinde olmasıdır sınırsız ban nedir arkadaşım he tek onu anladık üstüne üstün Ip Ban denen sisteminiz çıktı mühebbet hapis gibi oyunculara muamele yapıyolar ceza süreci bana göre 1-2ay şeklinde olmalı eğer bana katılan varsa benim seçimim buna yöneliktir IP Ban kalkmalı .. #Shorty
Demek ki IP ban yedin de böle itiraz edion demi

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)