kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Adminler Lütfen İlgilenin ... @@@@@@@@@@@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DraqoLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DraqoLe

Level 5
TM Üye
Konular
43
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Okumadan Ban Atarsanız Hakkımı Helal Etmiyorum...

Haksız Yere Konumu Kitlediler,
Neden Haksız Yere Olduğunu Açıklıyayım...

Benim Konum :
http://www.turkmmo.com/sura/2917352-gtgt-sura-efsun-dizilimleri-ltlt-_.html
Adminin Söylediği Konu : http://www.turkmmo.com/sura/2761090-ayrintili-wslik-buyulu-silah-sura-kilavuzu.html

Konun Aynısı var Diyip Konum Kapatıldı,

Konularda Sadece resim Benzerliği var,

Adminin Söylediği Konu Büyülü Silah Efsunları - Benim Konum Kara büyü Efsunları,

Bu Bölümde İsteyen İstediği Efsunları Paylaşım Koyabilir ( Alıntı Yapmadan ) - Ki Benimki Alıntıda Değil ,

Neden konumun Kitlendiğini Söylerseniz Sevinirim,

Ben Haksız İsem Açıklayın Tamam,Ama Admin Haksiz ise Gereğinin Yapılmasını istiyorum Aksi Taktirde Şikayette bulunacağım ...

Konumu Kapatan Admin :
http://www.turkmmo.com/681410-yasrausta01.html

Her Açtığımız Konu Aynısı Var Bahanesiyle Kapatılacaksa Ne diye Bu Bölüm Var Hiç Konu Açmayalım Ozaman ...

Son düzenleme:
Adminlerin işine gelmediği için ilgilenmiyorlar ...

Burdan konuyu kapatan admine teşekkür ediyorum çünkü benim konumun, bu kişinin konusundan daha fazla alıntı yapmış bir şahsın konusu şikayetlerime rağmen kapatılmadı. Resimler her iki sura konumdan alınmıştır.

Burada -Başlarken- -Hatırlatma- başlıkları tamamen bana aittir arkadaş çizgisine kadar almış. Altındaki yazılar da kırmızıyla çizdiğim yerler arkadaş sadece cümle değişikliği yapmış. Aynı şeye çıkıyor.

Burada arkadaş gücü silip yerine canlılık getirmiş. Diğerleri aynı sıralamada.

Sura savaşçı ninja sıralaması aynı, efsunlar ve sıralamada arkadaş efsunlardan eksiltip araya boşluk koymuş.

En son yazdığım cümleyi koymaya gerek duymadım ama konuda madalyon görevi yazan görebildiğim kadarıyla tek kişi bendim.

Kırmızı -Not- yazısına değinmiyorum bile.

Son düzenleme:
Burdan konuyu kapatan admine teşekkür ediyorum çünkü benim konumun, bu kişinin konusundan daha fazla alıntı yapmış bir şahsın konusu şikayetlerime rağmen kapatılmadı. Resimler her iki sura konumdan alınmıştır.

Burada -Başlarken- -Hatırlatma- başlıkları tamamen bana aittir arkadaş çizgisine kadar almış. Altındaki yazılar da kırmızıyla çizdiğim yerler arkadaş sadece cümle değişikliği yapmış. Aynı şeye çıkıyor.

Burada arkadaş gücü silip yerine canlılık getirmiş. Diğerleri aynı sıralamada.

Sura savaşçı ninja sıralaması aynı, efsunlar ve sıralamada arkadaş efsunlardan eksiltip araya boşluk koymuş.

En son yazdığım cümleyi koymaya gerek duymadım ama konuda madalyon görevi yazan görebildiğim kadarıyla tek kişi bendim.

Kırmızı -Not- yazısına değinmiyorum bile.

Çok benzer olduğu için konu kapalı kalacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri