- Konular
- 43
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/sura/2927138-adminler-lutfen-ilgilenin-@@@@@@@@@@@.html
Adam harfine kadar aynı sey diyor ben senin konunu napayım kendi görüşümü bildirmişim bu konuda ALLAH yukarda zaten bişey diyemem.
Alıntı yaptıgım bi tek şey resimlerdi onuda yüklemesini bilmediğim için sizden almıstım. (Bunun yasak oldugunu bilmiyordum.)
Konumu Açarsınız açmassınız siz bilirsniz ama Bir Adminin Konusu yüzünden konum kapanmıs ya sizi ALLAH ' a havale ediyorum.
Bu konuyu açmamın nedeni benm paylastıgım konuyu cevap yazdıgınız gibi kitlemenizdir.
Görüşünüzü bildirip kitliyorsunuz bi cevap yazamıyoruz,Belki adamın savunacağı bi kanıtı vardır konuyu kitledinizmi adamın elini kolunu bağlıyorsunuz ...
Bu kitleme olayını bi gözden geçirin derim..
Adam harfine kadar aynı sey diyor ben senin konunu napayım kendi görüşümü bildirmişim bu konuda ALLAH yukarda zaten bişey diyemem.
Alıntı yaptıgım bi tek şey resimlerdi onuda yüklemesini bilmediğim için sizden almıstım. (Bunun yasak oldugunu bilmiyordum.)
Konumu Açarsınız açmassınız siz bilirsniz ama Bir Adminin Konusu yüzünden konum kapanmıs ya sizi ALLAH ' a havale ediyorum.
Bu konuyu açmamın nedeni benm paylastıgım konuyu cevap yazdıgınız gibi kitlemenizdir.
Görüşünüzü bildirip kitliyorsunuz bi cevap yazamıyoruz,Belki adamın savunacağı bi kanıtı vardır konuyu kitledinizmi adamın elini kolunu bağlıyorsunuz ...
Bu kitleme olayını bi gözden geçirin derim..
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/sura/2927138-adminler-lutfen-ilgilenin-@@@@@@@@@@@.html Burada zaten nelerden alıntı yaptığını gösterdim.