Adamların Yapıp Uğraşarak Yaptığı Birşeye Alıntı Yazmamak Ayıp
Kardeşim Emege Saygı Duy EPVP Yapıp Paylaşmışlar Adama Hiç Türkçeleştiren Biri yoktu Adam türkçe yapıp Sunmuş Saygı duy biraz Adama.
Sorması Ayıp Şu Konunu Neresini Türkçeleştirdin ? Bir Dosyası var Birde Dosya ŞifresiLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
XML Dosyalarına ßak Kardeşim dosyanın İçindeki
Onu Nexus la yapmana bile gerek yok yani boşa adamın emeğini gelip burda alıntı yazmadan paylaşmanı gerektirmez
tamam kardeşim , siz haklısınız ben artık turkmmo da hiç bir şekilde konu paylaşımı yapmicağım , aksine gitcem parayla satacağım. size ücretsiz program yararlanmaz.
ÜcretsiziPiyasada Zaten Ücretsiz Sen Onun Bunun Emeklerini Parayla Satıyorsan Zaten Birşey Denilmez Sana
![]()
Kardeşim bu sistemden mi bahsediyorum sadece lütfen artık uğraştırma beni eğer konu ç ok rahatsız ediyorsa turkmmo moderatörleri lütfen konuyu kapatsın rica ediyorum . hatta benide banlasınlar. yeter artık bu forumda sizlere yardım mı edicem siznlerle uğraşcakmıyım..
Kişi isteği üzerine mesajlar silindi , konuları kötülemek veya olumsuz yorum paylaşmak yasaktır , eleştirilere her zaman yer vardır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)