berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yeni Tree ( Ağaç ) Görümü | Pack Dosyaları İçinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alpi1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar ,
sistem size pack yolu ile değilde packın içindeki dosyalar ile verilecektir.
sistem ile sorunları olan üyelerimiz skype (" alpaslan.gokce.12") adresinden bana ulaşabilirler.

Görüntü ( Screenshot ) :

Nasıl Kurulur ? ( How To ) :

not : güvenlik açısından virustotal sonuçlarını detaylı bir şekilde inceliyiniz
- dosyamızı indiriyoruz.
- indirdikten sonra rardan çıkartıp masaüstüne atıyoruz.
- sistem için bir xml dosyasını oluşturuyoruz.
- xml dosyası oluşturduktan sonra pack ' a girecek dosyaları Source adlı bir klasöre alalım.
- yaptıktan sonra unepk dosyası ile .epk & .eix olarak arşivliyelim ( unepk dosyası ila )

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

kardeşim amacınız ney ,bu konu turkmmo da varmı , hayır yok türkçe anlatımı başka bir forumda var mı ( epvp ) dahil yok ben size türkçeleştirerek anlatiyim sizin yaptıgınıza bak yazık size , böyleleriniz yüzünden artık paylaşim yapmak istemiyorum.

Adamların Yapıp Uğraşarak Yaptığı Birşeye Alıntı Yazmamak Ayıp
Alıntı epvp bana deme xmlsi kodladım adamın yaptığı emeğin yanında hiçbirşey . ve Oyun içinden görüntü ilet adamın attığı fotoyu girek atmış

kardeşim amacınız ney ,bu konu turkmmo da varmı , hayır yok türkçe anlatımı başka bir forumda var mı ( epvp ) dahil yok ben size türkçeleştirerek anlatiyim sizin yaptıgınıza bak yazık size , böyleleriniz yüzünden artık paylaşim yapmak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri