HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar ,
sistem size pack yolu ile değilde packın içindeki dosyalar ile verilecektir.
sistem ile sorunları olan üyelerimiz skype (" alpaslan.gokce.12") adresinden bana ulaşabilirler.
Görüntü ( Screenshot ) :
Nasıl Kurulur ? ( How To ) :
not : güvenlik açısından virustotal sonuçlarını detaylı bir şekilde inceliyiniz
- dosyamızı indiriyoruz.
- indirdikten sonra rardan çıkartıp masaüstüne atıyoruz.
- sistem için bir xml dosyasını oluşturuyoruz.
- xml dosyası oluşturduktan sonra pack ' a girecek dosyaları Source adlı bir klasöre alalım.
- yaptıktan sonra unepk dosyası ile .epk & .eix olarak arşivliyelim ( unepk dosyası ila )
sistem size pack yolu ile değilde packın içindeki dosyalar ile verilecektir.
sistem ile sorunları olan üyelerimiz skype (" alpaslan.gokce.12") adresinden bana ulaşabilirler.
Görüntü ( Screenshot ) :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Nasıl Kurulur ? ( How To ) :
not : güvenlik açısından virustotal sonuçlarını detaylı bir şekilde inceliyiniz
- dosyamızı indiriyoruz.
- indirdikten sonra rardan çıkartıp masaüstüne atıyoruz.
- sistem için bir xml dosyasını oluşturuyoruz.
- xml dosyası oluşturduktan sonra pack ' a girecek dosyaları Source adlı bir klasöre alalım.
- yaptıktan sonra unepk dosyası ile .epk & .eix olarak arşivliyelim ( unepk dosyası ila )
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
kardeşim amacınız ney ,bu konu turkmmo da varmı , hayır yok türkçe anlatımı başka bir forumda var mı ( epvp ) dahil yok ben size türkçeleştirerek anlatiyim sizin yaptıgınıza bak yazık size , böyleleriniz yüzünden artık paylaşim yapmak istemiyorum.
Adamların Yapıp Uğraşarak Yaptığı Birşeye Alıntı Yazmamak Ayıp
Alıntı epvp bana deme xmlsi kodladım adamın yaptığı emeğin yanında hiçbirşey . ve Oyun içinden görüntü ilet adamın attığı fotoyu girek atmış
kardeşim amacınız ney ,bu konu turkmmo da varmı , hayır yok türkçe anlatımı başka bir forumda var mı ( epvp ) dahil yok ben size türkçeleştirerek anlatiyim sizin yaptıgınıza bak yazık size , böyleleriniz yüzünden artık paylaşim yapmak istemiyorum.
Adamların Yapıp Uğraşarak Yaptığı Birşeye Alıntı Yazmamak Ayıp
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)