Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Direk Konuya Gireyim Şarkıyı ARkadaşıma Atınca Sunumda Şarkı Çalmıyor Şarkıyı Gömmem Gerekiyor bunu biliyorum 2003 ve 2007'de yapabiliyorum ama 2010 yapamıyorum acil yardım ! Video'lu anlatımda olur 

Merhaba Arkadaşlar Direk Konuya Gireyim Şarkıyı ARkadaşıma Atınca Sunumda Şarkı Çalmıyor Şarkıyı Gömmem Gerekiyor bunu biliyorum 2003 ve 2007'de yapabiliyorum ama 2010 yapamıyorum acil yardım ! Video'lu anlatımda olur![]()
powerpint ten bahsediyrsan;
İlk slayda "Ekle --> Ses" ten istediğiniz bir parçayı ekleyin. Bir hoparlör simgesi gelecek, onu seçili duruma getirdiğinizde üstte araç çubuğuna ses araçları çubuğu gelecek. Oradan "kayıttan yürüt" ü seçin ve "Başlangıç: Slaydlarda yürüt"ü seçin, "Durdurulana kadar dön" seçeneğini okeyleyin. Simgenin görünmesini istemiyorsanız "gösteri sırasında gizle" yi de okeyleyebilirsiniz.
powerpint ten bahsediyrsan;
Furkan Powerpointe şarkıyı eklemeyi biliyorum başkasına yolluyunca çalmıyor onu gömme diye birşey varmış o nasıl olcak
Aslında güzelce bir araştırma sonucu ayrıntılı bir açıklama yazdım ama meğer 2007'ymiş 
Sildim
2010'da
Slayt'ta Animasyonlar menüsünden,sağ taraftaki sesin üzerine tıklayıp efekt seçeneklerini seçip,orada yürütmeyi durdur kısmında kaç slayt yürüteceksen slayt sayısını gir.
@ZirVeDesing;

Sildim 2010'da
Slayt'ta Animasyonlar menüsünden,sağ taraftaki sesin üzerine tıklayıp efekt seçeneklerini seçip,orada yürütmeyi durdur kısmında kaç slayt yürüteceksen slayt sayısını gir.
@ZirVeDesing;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)