Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

piNefoR | Selamınaleyküm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan piNe foR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle iyi forumlar;

piNe foR kimdir:

Adınız: Salih
Yaşınız: 18*
Nereli olduğunuz: İstanbul' da yaşıyorum. Memleket Sinop.
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Uzun zaman oldu hatırlamıyorum :D
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Beğeniyorum ancak hesap güvenliği arttırılmayı gizli soru-yanıt vb.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;

Bundan aşağı yukarı 4 yıl kadar önce metin2' yi ilk duyduğunda 2 günde 100 olurum lan demiş pratik insan.
Çoğu zaman öküz diye hitap edilen yeri geldiğinde de tabiri caizse kralsın denilen kişidir çünkü herkesin derdine bir çare bulmaya çalışan bir yapıya sahiptir. Asosyaldir, bir çoğumuz gibi kızlarla diyalogları perfect olmayıp tanısan seversin diyen sempatik insandır. (İnsan olduğu kanıtlanabilir)
Forumun eski bir kullanıcısı olan ancak bir insan sarraflığı hatası yüzünden forumdan soğuyan ve tekrar dönüp yenicem seni türkmmo edasıyla forumda ki hayalini (UzmanÜye) gerçekleştirmek için az buçuk çaba gösteren, gerekmediği sürece beynini kullanmayan, adamına göre muamele yapan, kalbi sıcak, bayağı pratik, sorun varsa bilmediği halde yardımcı olan geniş bilgi daarcığına sahip bir insandır piNefoR (dediğim gibi kanıtlanabilir).

İlgi Alanları:

*****ing | Paralı sitelerin üyeliklerini bulup bedava dağıtmak.
Photoshop | Elimden geldiğince görev aldığım server' ların tanıtım konusu, logo, kapak fotoğrafları, site edit işlemlerini yapmak.
Nacivat | Kullanması çok kolay olup öğrenmeye üşendiğim program.
FileZilla | Website işleriyle haşır neşir olmuşluğum var.
Wolfteam | Eskiden oynardım, bu aralar tekrar merak saldım.
Minibüs | Otobüslerin aksine daha samimi bir ortam. Hele ayakta durup liseli havaları yok mu peh peh peh :D
Bu kadar | Aklıma daha fazla birşey gelmiyor :)

Kafa durdu daha yazamıyorum. Bu konuyuda açmaya pek gerek duymadım ama konu sayısı 0 olmasın hemde geldik madem tanışalım dedim :)

İstediğiniz her türlü konuda yardım isteyebilirsiniz elbette ki yardım ederim. Mutlu kalın, Mutlu bakın, Anı yaşayın, Gerisini ***ktir edin:ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri