- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Vay be bende niye bu kadar zorladı beni diyordum. Meğersem lonca becerileriymiş. 25 b.hızlı ay falan almıştı ama ben lonca becerileri olduğunu hiç düşünmemiştimbanım acıldıktan sonra svnin güçlüleriyle vs denedik bütün arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık. karaladıgım yerlerde b hızım ve canım belli oldugu için karaladım bilginiz olsun acıklık getireyim![]()
guclu olan herkesle atmadanda demiştim yensemde yenilsemde bidaha vs yok diye attım ve attıklarımla bırdaha atmıyorum .
(fark atamadıgım tek kişi blacksoul dur. 10-9 yendim onun yok resmii malesef![]()
lWhiskyl efendiii sana gelelim bide. wiski arkadas yiğitle vs atarken yani agrasive. lonca yeteneklerini kullanıp atmıstır . ona ragmen yenilmiştir ki artistce konusmalarını hiç bi arkadaşm aldırmasın. yiğit kardeşime selamlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Neyse kardeşim buna rağmen yendim yani
Bu arada resimler güzel kanka güle güle bak

- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vay be bende niye bu kadar zorladı beni diyordum. Meğersem lonca becerileriymiş. 25 b.hızlı ay falan almıştı ama ben lonca becerileri olduğunu hiç düşünmemiştimNeyse kardeşim buna rağmen yendim yani
Bu arada resimler güzel kanka güle güle bak
![]()
![]()
kafası güzelmiş kanka güle güle kullansın . bende dalga geçtm lonca yetenegi alıp yenemiyorsun adamı diye zoruna gitti loncadan attılar
şimdi dönüp iyide o işler öyle olmuyo işte fiski efendi demek lazım 
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
çok güzel tebrikler
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yaa işte nankörlük bu olsa gerek hemen atıyolar loncadan dalga geçtin diyekafası güzelmiş kanka güle güle kullansın . bende dalga geçtm lonca yetenegi alıp yenemiyorsun adamı diye zoruna gitti loncadan attılarşimdi dönüp iyide o işler öyle olmuyo işte fiski efendi demek lazım
![]()
Kısacası diyiceğimiz tek şey bırak surayı git pi**nle oyna demek lazım

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)