M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Arthas Versus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GehennArthas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 109
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

banım acıldıktan sonra svnin güçlüleriyle vs denedik bütün arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık. karaladıgım yerlerde b hızım ve canım belli oldugu için karaladım bilginiz olsun acıklık getireyim :D

guclu olan herkesle atmadanda demiştim yensemde yenilsemde bidaha vs yok diye attım ve attıklarımla bırdaha atmıyorum .

(fark atamadıgım tek kişi blacksoul dur. 10-9 yendim onun yok resmii malesef :D
lWhiskyl efendiii sana gelelim bide. wiski arkadas yiğitle vs atarken yani agrasive. lonca yeteneklerini kullanıp atmıstır . ona ragmen yenilmiştir ki artistce konusmalarını hiç bi arkadaşm aldırmasın. yiğit kardeşime selamlar

Vay be bende niye bu kadar zorladı beni diyordum. Meğersem lonca becerileriymiş. 25 b.hızlı ay falan almıştı ama ben lonca becerileri olduğunu hiç düşünmemiştim :p Neyse kardeşim buna rağmen yendim yani :) Bu arada resimler güzel kanka güle güle bak :D :D

Vay be bende niye bu kadar zorladı beni diyordum. Meğersem lonca becerileriymiş. 25 b.hızlı ay falan almıştı ama ben lonca becerileri olduğunu hiç düşünmemiştim :p Neyse kardeşim buna rağmen yendim yani :) Bu arada resimler güzel kanka güle güle bak :D :D

kafası güzelmiş kanka güle güle kullansın . bende dalga geçtm lonca yetenegi alıp yenemiyorsun adamı diye zoruna gitti loncadan attılar :D şimdi dönüp iyide o işler öyle olmuyo işte fiski efendi demek lazım :D

çok güzel tebrikler

kafası güzelmiş kanka güle güle kullansın . bende dalga geçtm lonca yetenegi alıp yenemiyorsun adamı diye zoruna gitti loncadan attılar :D şimdi dönüp iyide o işler öyle olmuyo işte fiski efendi demek lazım :D
Yaa işte nankörlük bu olsa gerek hemen atıyolar loncadan dalga geçtin diye :D
Kısacası diyiceğimiz tek şey bırak surayı git pi**nle oyna demek lazım :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri