kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Servere User Çekmek Taktik :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kdpkyp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Arkadaşlar Severime Bir Türlü User Gelmiyor Herşey ileri derece kaliteli En Azından +20 Olması İçin Ne Yapmam Nasıl Reklam Yapmam Gerek Yardımcı Olabilcek Varmı ? İsteyene pvp serverimin sitesinide atarım ...

Mumkun oldugu kadar kota dostu packlar yapın 5 mb 10 mb

Forumda yardımcı gm ler reklam ıcın gm arayabılırsınız.

Ornek konular ilgi cekıcı olmasına dıkkat edin

Facebook yaho gibi server tanıtım sitelerinde tanıtım yapın

Turkmmoda sabıt konu (ucrettlı) reklam verebılırsınız.

Serverınız emekse user az gelır orta derece ıse bıraz gelen olur wslıkse cabuk dolar

Server hatasız olmalıdır.

Mumkun oldugu kadar kota dostu packlar yapın 5 mb 10 mb

Forumda yardımcı gm ler reklam ıcın gm arayabılırsınız.

Ornek konular ilgi cekıcı olmasına dıkkat edin

Facebook yaho gibi server tanıtım sitelerinde tanıtım yapın

Turkmmoda sabıt konu (ucrettlı) reklam verebılırsınız.

Serverınız emekse user az gelır orta derece ıse bıraz gelen olur wslıkse cabuk dolar

Server hatasız olmalıdır.

Sever Hatasız Yahoodan Nasıl Reklam Yapıyoruz ?

Ben 1 haftada 85 user çektim.
Tavsiyem + butonu eklemek ve bütün forumlarda konu açmak
Ben face sayfalarıni kullanmadan yaptım ama ıstersen yapabilirsin :)

TurkMMO ******** FullMMO Gibi Forumların Tanıtım Sayfalarında Reklam Yapabilirisn

Google pvpserverler Yazarak Cıkan İlk Sayfadakı Tum Sitelere 30dk Bir Ekle Daha Sonra

Facedeki Pvp tanıtım sayfalarında paylas Yorum Filan Olarakta At Bu Forumlardaki Konularını 10dk bir güncelle ban yiye bilirsin ama oyun ilk acıldıgı zaman ne kadar cok user cekersen o kadar ıyı cunku sıralama da 70 80 lwl ler olunca oyuncu gelmek ıstemıo

daha sonra serverın emek se gır emek serverlere serverının reklamını yap git inteternet kafelere cocukları cagır

pvp sıtelerıne 30dk de bır ekle bazı eskı serverler.gen.tr temasına sahıp sitelerde ip adresini farkli girerek 100 lerce kez serverını ekleye bılırsın

bu acıgı kullan ilk oyuncularla ılgılen kendını sadece reklama verme turkmmodakı lonca tanıtım bolumune gır loncaların altına serverının özelliklerini barindiran linki yaz +

Eyer Sana yardımcı olucak arkadasın varsa onada aynı seylerı yapmasını soyle eyer dedıklerımı 3 kısıyle yaparsanız serverınız guzelse ilk gunden 60 -100 onlıne yakalarsınız

Bide İlk Actınız Zaman Pc Saglamsa Bi 4 -5 -6-7 Kac Tane Yancar Acabılıyosan onlara eyer sw emekse bı 15 30 lwl ver sehıre bırak ıtem yapıyormus gıbı goster maksat gıren oyuncu sehırde karakter gorsun ve oyun bos diye kacmasın iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri