TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Es-Es'te transfer bitmez

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bykirif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 143

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

[h=2]Sezer Öztürk, Alper Potuk, Erkan Zengin, Veysel Sarı, Tarık Çamdal... Eskişehirspor, Türk futboluna yepyeni yıldızlar kazandırmaya devam ediyor. Şimdi sıra Aytaç Kara'da...[/h]
fft104mm2719637.jpg

Aytaç Kara... Türk futbolunun yükselen yıldızı... Ertuğrul Sağlam’ın, Eskişehirspor’a kazandırdığı bir isim. Altay altyapısında başlayan futbolculuk serüveninde önünde uzun bir yol var genç futbolcunun. İzmir Bornova’da yaşayan ailesinin iki çocuğundan biri. Onların futbola fazla merakı yokmuş, ancak çocukları Eskişehirsporlu olduktan sonra büyük bir dikkatle futbolu takip ettiklerini söylüyor Aytaç. İşte bu genç isimle Antalya’da Eskişehirspor’un kamp yaptığı otelde bir araya geldik. Dediğim gibi daha yolun başında. Geçmişten çok geleceğe dönük bir sohbet ettik. Söz Es Es’in parlayan yıldızında...

Geldiğin noktayı nasıl yorumluyorsun?

“Sağ olsun Ertuğrul hocam beni daha hazırlık maçlarından beri oynatıyor. Ben de onu mahcup etmemek için elimden geleni yapıyorum. Tabii ki eksiklerim var ve bana söylenenleri pür dikkat dinliyorum. Takım içinde Necati Ateş, Servet Çetin, Erkan Zengin gibi çok tecrübeli isimler var. Bize çok destek veriyorlar, motive ediyorlar. Onlarla çalışmak bizim için şans.”

Eskişehir’den sonraki hedefin?

“Ben şimdi sadece futbolu düşünüyorum. Bana bir teklif gelir gelmez. Bu konuları kulübüm bilir ve ona göre değerlendirir. Önemli olan bir profesyonel gibi disiplinli çalışıp takıma yararlı olmam. O nedenle daha çok yeniyim ve 2017’ye kadar sözleşmem var. Tabii ki hedeflerim var, olmalı da. A Milli Takım hedefim vardı. Hiç de beklemediğim bir dönemde Fatih hocam çağırdı ve çok mutlu oldum. İnşallah uzun yıllar milli formaya hizmet ederim. Bunu yapabilecek gücüm var.”

‘Arda Turan gibisi yok’

“Fatih hocam ‘hadi’ deyip beni sahaya sürdüğünde hiç heyecanlanmadım, gerilmedim. İnanın çok rahattım ve sadece o formanın hakkını vermeye çalıştım. Zaten kamp döneminde en genç oyuncular olarak bize büyük destek geldi. Özellikle Arda Turan, gerçekten esprileriyle ve desteğiyle bizi çok rahatlattı. ‘Ben de sizin gibi gelmiştim milli takıma, Hakan Şükür abilerinin yanına git’ dedi. Zaten böyle bir motivasyon yetti, arttı bile bize.

‘Gerard gibi olacağım’

“Benim idolüm Steven Gerard. Gerçekten onun gibi olmam çok zor ama fiziki olarak kendimi ona benzetiyorum ve futbol mantalitem de aynı. İnşallah ileride Gerard klasında bir oyuncu olurum. Biliyorum bunu başarmam için çok çalışmam lazım. Elimden geleni yapacağım.”

‘Hayatım futbol’

“Tabii ki sadece futbolu düşünsem de, futbolu bırakmış abilerle konuşuyorum. Onlardan nasihatler alıyorum. Onlar bana, ‘Futbolu bırakınca büyük bir boşluğa düşüyorsun’ diyorlar. Çünkü kısa ömürlü bir meslek. Bıraktığınızda gençsiniz. O nedenle İngilizce öğrenmeye çalışıyorum. Futbol sonrası da yine bu endüstrinin içinde yer almak amacındayım.”

‘Tarık ve Veysel’e üzülüyorum’
“Eskişehirspor olarak ilk yarı çok şanssız puanlar kaybettik, çok rahat ilk 3’te olabilirdik. İyi bir kadroyuz. Hem kupa hem ligde hedefimize ulaşmak istiyoruz. Çünkü bu kadro bunu yapabilecek kapasitede. Veysel de Tarık da çok sevdiğim insanlar. Özellikle Tarık’la aynı yaştayız ve iyi bir arkadaşlığımız var. Onlar şimdi kampta yoklar. Eskişehir’de çalışıyorlar. Umarım onlar için en hayırlısı neyse o olur. Bu durum için üzgünüm.”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri