farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

BuyukWeb.Com'dan Reseller Alacağım .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xTrNikola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Her aleyhine yapilan yorumda cakma hesap karalama yapan biri diye hitap eder herkeze aliskanlik olmus o arkadasda iletisim bozuklugu sorunu var o arkadasin müsteriler ile nasil konusacagini bilmiyor ve resmen hakaret ve azarlayarak konusuyor sonra siz hizmetden memnun kalmayinca 1 hafta veya 10 gun kullandin onu düseriz 50 tl lik sunucu adam 1 hafta kullaniyo hizmetden memnun kalmadigi gibi bir sürü hakaret yiyiyo üstüne diyo 1 hafta kullandin onu düseriz 10 tl veririm 5 tl de benden sadaka diyo sen bilirsin kardesim böyle kendini bilmezlerle calismak veya calismamak senin elinde konulari arastirmani ve buyukweb adli kisinin attigi son 50 yoruma bakarsan hakaretleride bulabilirsin.

Buyukweb ben biliyorum kaç senedir hizmet veriyor. Acemi biri gidip ne yapcağını bilmeden hizmet alırsa tabi ilgilenmezler. Onlar sana hizmeti veriyolar sen yapcaksın herşeyini.

Buyukweb ben biliyorum kaç senedir hizmet veriyor. Acemi biri gidip ne yapcağını bilmeden hizmet alırsa tabi ilgilenmezler. Onlar sana hizmeti veriyolar sen yapcaksın herşeyini.

Kanıtsız karalamalara itibar etmeyiniz.

Forum da ki kendisine yönelttiğim ağır kelimeleri müşterilere ağzı bozuk şekilde lanse etmeye çalışıyor ancak bunu ne turkmmo adminleri nede müşteriler yemiyor.

Zira edilen bütün hakaretler bu arkadaşa edilmiş ve haklı hakaretlerdir.

Şimdi onları toplamış millete böyle ağzı bozuk diye atıyor ve yalan yanlış karalamalar yapıyor. O yüzden mesajını alıntı yapmaya değecek biri bile değildir. Müşterimiz de değildir.

@ehuhe; Bir daha kanıtlarını sunmadan baltalama yapma. Kanıtsız tekrar firmayı baltaladığını görürsem 2-3 günlük banla kurtulamazsın. @buyukweb; sende sürekli tartışma yapma her gün foruma girdiğimde ikinizden de şikayet alıyorum.

bu kadar iyi biliyorsan niye konu açma gereği duydun ?

Son düzenleme:
Kanitlar 3.4 gün önce mesaj yoluyla istemeniz sonucunda tarafiniza ulasmisti ve 2 hafta önce 3 adet kanit gönderilmisti. ve 2 gün banlama sebebiniz kanitsiz diyorsunuz daha kac tane kanit iletmemiz gerekiyor. adam irkcilik yapmaya kadar gelsin konusmalari hic birsey yapmadan silip hakaretler yokmus gibi davraniyorsunuz bunun adaleti nerde kardesim.
Banimin acilmasini istiyorum kötü olana kötü demek ne zamandan beri suc oldu konu icerisinde kanit istenmedigi icinde kanit paylasma gibi bir durum söz konusu olamaz eger siz isterseniz tarafiniza kanitlar gönderilecekdir.

@CrazYALkaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri