HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Meraba arkadaşlar
www.funmt2.net site sine kayıtlı olan FUNMT2 adlı emek serverin sahibi bendim fakat bazı sorunlar yüzünden kapatmak zorunda kaldık biz hiç bir şekilde edit veya başka bir ticari amaçla açmadıgımız için bunu gönül rahatlıgı ile yazıyorum
Peki ben niye bu konuyu açtım?
Aslında sorunun cevabı basit arkadaşlar,
Serverimiz:
1-99 lv sınırı
BK ve Ruh Taşı Düşürmeli ( Ruh taşı belki 50 m olarak NPC de olabilir tepkilere baglı)
Editsiz
Bir Server Olacaktır
Peki siz nerden para kazanacaksınız derseniz market te edit haricinde başka itemler satılacaktır.
<strong><span style="font-family: comic sans ms"><font size="3"><font color="#ff0000"><font size="4">
www.funmt2.net site sine kayıtlı olan FUNMT2 adlı emek serverin sahibi bendim fakat bazı sorunlar yüzünden kapatmak zorunda kaldık biz hiç bir şekilde edit veya başka bir ticari amaçla açmadıgımız için bunu gönül rahatlıgı ile yazıyorum
Peki ben niye bu konuyu açtım?
Aslında sorunun cevabı basit arkadaşlar,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
in geri gelmesini istiyorsanız anket imize oy vermeniz yeterli olacaktır.Serverimiz:
1-99 lv sınırı
BK ve Ruh Taşı Düşürmeli ( Ruh taşı belki 50 m olarak NPC de olabilir tepkilere baglı)
Editsiz
Bir Server Olacaktır
Peki siz nerden para kazanacaksınız derseniz market te edit haricinde başka itemler satılacaktır.
<strong><span style="font-family: comic sans ms"><font size="3"><font color="#ff0000"><font size="4">
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)