Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar ben 1 hafta önce oyuna basladım vadide 3 4 slot topluorm keserken sürekli oyundan atıyor bunun çözümünü bilen varmı ?
Ekran kartın düşük olabir ekran kartın ısınmış olabilir ekran kartının drivirleri bozulmuş olabilir.
İYİ FORUMLAR
İYİ FORUMLAR
Merhaba arkadaslar ben 1 hafta önce oyuna basladım vadide 3 4 slot topluorm keserken sürekli oyundan atıyor bunun çözümünü bilen varmı ?
Bu tip problemler Metin2'nin olağandışı bir durum olduğunda oyundan atma sistemiyle alakalıdır.
Eğer yavaş bir internet bağlantısı kullanıyorsanız oyun sizi hareketlerinizi okuyamadan gerçekleştirmiş olacağınız için bu tip oyundan atmalar gerçekleşebilir.
Bunların dışında oyun dosyalarınız corrupt(Bozulmuş) olmuş olabilir.
Bunu çözmek içinde Program Ekle/Kaldır kullanarak Metin2 yi tamamen silip tekrar yüklemektir.
Bence Problemin Sebebi:
Eğer bir antivirüs kullanıyorsanız her oyun için bu tip sorunlar yaşamanız çok normaldir.
Eskiden sadece pahalı antivirüslerin yaptığı internet korumasını şimdi en basit antivirüs bile yapabiliyor.
Bunu çözmek için Antivirüsünüzün Oyun Modu olması gerekiyor.
Yada metin2 oynarken devre dışı bırakmalısınız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)