- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Abi cidden sinir bozucu bir hal almaya başladı bu iş. M2-TR zamanında da bir konu açmıştım değişiklikler olacak dendi sorun giderilecek dendi biraz iyileştirme oldu fakat sorun büyük ölçüde devam ediyor. Sorunum donanımsal diyeceğim LoL oynuyorum art arda herhangi bir sorun olmuyor fakat ElyM2'ye girdiğimde bilgisayar kanatlanacak hale geliyor. Hani M2 gerçekten ahım şahım grafiğe sahip olan bir oyun olsa eyv çekip haddim değil diyeceğim fakat M2 lan bu insana koyuyor yani bilgisayarının M2 oynarken kapanması 
Lütfen konu ile ilgili inceleme başlatılsın rica ediyorum..
Donanım ( M2'yi kaldırabileceğine inandığım ) :
Pentium P6200 2.13 GHz
GeForce 310M
Sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varsa lütfen konu altından belirtebilir mi arkadaşlar?
Not: Konu yeri belirlemede hata yapmış olabilirim kilitlemek yerine uygun yere taşınırsa sevinirim.

Lütfen konu ile ilgili inceleme başlatılsın rica ediyorum..
Donanım ( M2'yi kaldırabileceğine inandığım ) :
Pentium P6200 2.13 GHz
GeForce 310M
Sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varsa lütfen konu altından belirtebilir mi arkadaşlar?
Not: Konu yeri belirlemede hata yapmış olabilirim kilitlemek yerine uygun yere taşınırsa sevinirim.
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Aynı sorun bendede var kardeşim i5 8gb ram gt520m 1gb 128 bit ekran kartım var oyuna girdim mi işlemcim %40 larda çalışıyor cok fazla yoruyor işlemcimi sorun var oyunda...
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Güncel.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Sorun devam ediyor..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...