InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

İşlemci Kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerykeion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerykeion

Level 4
TM Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
48
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abi cidden sinir bozucu bir hal almaya başladı bu iş. M2-TR zamanında da bir konu açmıştım değişiklikler olacak dendi sorun giderilecek dendi biraz iyileştirme oldu fakat sorun büyük ölçüde devam ediyor. Sorunum donanımsal diyeceğim LoL oynuyorum art arda herhangi bir sorun olmuyor fakat ElyM2'ye girdiğimde bilgisayar kanatlanacak hale geliyor. Hani M2 gerçekten ahım şahım grafiğe sahip olan bir oyun olsa eyv çekip haddim değil diyeceğim fakat M2 lan bu insana koyuyor yani bilgisayarının M2 oynarken kapanması :(
Lütfen konu ile ilgili inceleme başlatılsın rica ediyorum..

Donanım ( M2'yi kaldırabileceğine inandığım ) :

Pentium P6200 2.13 GHz

GeForce 310M

Sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varsa lütfen konu altından belirtebilir mi arkadaşlar?

Not: Konu yeri belirlemede hata yapmış olabilirim kilitlemek yerine uygun yere taşınırsa sevinirim.

Aynı sorun bendede var kardeşim i5 8gb ram gt520m 1gb 128 bit ekran kartım var oyuna girdim mi işlemcim %40 larda çalışıyor cok fazla yoruyor işlemcimi sorun var oyunda...

Sorun devam ediyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri