emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Ulusal sunucu nasıl biliriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazy07092
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ulusalsunucunun o kadarda iyi filesleri yokdur. 2014 girdik hala 2011 fileslerini kullanıyorlar, 1 ay önce onlardan mt2 sunucu aldım resmen dandik bir files idi. Beta zırh çevirirsen karekder damegeleri bozuluyor bazı maplar bugda yeni maplar yok. Kanıtlar ile konu açıyorum konumu kapatıyorlar. Önermiyorum ulusalbilişimi sana önemli olan filesleri sağlam olması, yemişim destek ekibini bi halta yaramadıkdan sonra. İyi forumlar. KANITLARIM HALA PC DE DURUYOR NE ZAMAN İSTERSEN GÖNDEREBİLİRİM SANA.

Eğer bir insanın ufak bir bilgiside yoksa herşey ona bozuk gelir. Beta maplar yok demişsiniz. ulusalsunucu adlı karakterle girdik ve resim aldık. ss ler tanıtım konusunda. ee nerde bunun hatası ? silahlarda bilmem neyde bug var demişsiniz ben neden öyle birşey görmedim. Süreniz bir kaç gün geçmesine rağmen ses etmedik sayıf murat güneri , biz sorun çıkardık mı ? hayır çıkarmadık. kısaca söylemek gerekirse , sorunlu ve takıntılı bir insan herzaman sorunlu ve takıntılıdır. Ban ı boşuna yemediniz. gereksiz saçma konu açıyorsunuz. Bırakında ban ı yiyin :)

Eğer bir insanın ufak bir bilgiside yoksa herşey ona bozuk gelir. Beta maplar yok demişsiniz. ulusalsunucu adlı karakterle girdik ve resim aldık. ss ler tanıtım konusunda. ee nerde bunun hatası ? silahlarda bilmem neyde bug var demişsiniz ben neden öyle birşey görmedim. Süreniz bir kaç gün geçmesine rağmen ses etmedik sayıf murat güneri , biz sorun çıkardık mı ? hayır çıkarmadık. kısaca söylemek gerekirse , sorunlu ve takıntılı bir insan herzaman sorunlu ve takıntılıdır. Ban ı boşuna yemediniz. gereksiz saçma konu açıyorsunuz. Bırakında ban ı yiyin :)

Peki o zaman bana saçma bir files verdiğiniz içi teşekkür ederim. 3 gün de 90 adet userimizde kusura bakmayın cahiller mapları göremediler beta zırh cevirince damegeler düştüğünü zannetmişler cahillik bu, asıl beni cahil yerine koyup saçma bir files sunduğunuz için teşekkür ederim ulusalbilişim :) + ban yiyen olmadı bunu unutma sadece işlerim nedeni ile fazla sosyal siteye takılamadım. Şunuda bildirmek istiyorum sizin konunuza ss attığım için sizinde benim yorumumu KALDIRMA YETKİNİZ VAR NEDE OLSA HERKES KALDIRIR DEĞİLMİ KANITLI VE SS Lİ BİR HATALARINIZI SUNUYORUM. İyi forumlar

Madem konuya UlusalBilişimde katıldı neden bana ahkam kesiyorsunuz görünüşe bakılırsa beni hala unutmamışsınız ''sayın murat güneri'' diyerek. Hata bende direk yorum ile belirttim kanıtlarımı koymadım files değişimin 3 gün sürdüğünü 3 gün benim serverim kapalı kaldığını hem suçlusunuz hem güçlüsünüz ''Sayın UlusalBilişim'' takıntılı değilim haşa sadece hakım yenildiği için deli oluyorum her insan gibi. 14-17 yaşındaki gençlere anlattığınız gibi filesinizi veriyorsunuz bana gelince neden öyle saçma sapan bir files verdiğiniz tipimi mi beğenmediniz anlamadım.

Madem konuya UlusalBilişimde katıldı neden bana ahkam kesiyorsunuz görünüşe bakılırsa beni hala unutmamışsınız ''sayın murat güneri'' diyerek. Hata bende direk yorum ile belirttim kanıtlarımı koymadım files değişimin 3 gün sürdüğünü 3 gün benim serverim kapalı kaldığını hem suçlusunuz hem güçlüsünüz ''Sayın UlusalBilişim'' takıntılı değilim haşa sadece hakım yenildiği için deli oluyorum her insan gibi. 14-17 yaşındaki gençlere anlattığınız gibi filesinizi veriyorsunuz bana gelince neden öyle saçma sapan bir files verdiğiniz tipimi mi beğenmediniz anlamadım.

fileste sorun çıkaran tek müşterimsiniz. ilkler unutulurmu sizce ? filesler stabil olarak aynı sh dosyasından kurulur. ödeme gününüz doldu dolar dolmaz konu açtınız :) bizden kaynaklı olduğu fark etseydik elimizden gelen yardımları veya geri iadeleri sağlardık. veya ücretsizce hesabınız uzatılırdı. ben bahane arayan bir firma değilim. yurt dışına kapatılmamış bir müşterimin ip adresini kapattım sanıyorum. ama kapatılmamış. turkmmo tarafından haklı bulunmama rağmen ben müşterim ile birebir görüştüm ve defalarca özürümü diledim. ücret iadeside , ücretsiz sunucu şansıda sundum kendilerine. cahil insanlar veya hak yiyen insanlar değiliz. insanların aklında canlanmış. turkmmo. turkmmo sadece paylaşım platforumudur. mahkeme değil. bu tür konularda bizimle iletişime geçmeniz lazım. örnek işte.. açılan bir şikayet konusunda haklı sayıldım. ama haksız olduğumun farkına vardım. turkmmo yüzeysel bakar. bu tür durumları firmanız ile görüşmelisiniz. skype adresimiz : ulusalsunucu eklersiniz . 1 ay ücretsiz tekrar sağlanır. biz ne hak yeriz nede hakkımızı yediririz. umarım anlatabilmişimdir :)

fileste sorun çıkaran tek müşterimsiniz. ilkler unutulurmu sizce ? filesler stabil olarak aynı sh dosyasından kurulur. ödeme gününüz doldu dolar dolmaz konu açtınız :) bizden kaynaklı olduğu fark etseydik elimizden gelen yardımları veya geri iadeleri sağlardık. veya ücretsizce hesabınız uzatılırdı. ben bahane arayan bir firma değilim. yurt dışına kapatılmamış bir müşterimin ip adresini kapattım sanıyorum. ama kapatılmamış. turkmmo tarafından haklı bulunmama rağmen ben müşterim ile birebir görüştüm ve defalarca özürümü diledim. ücret iadeside , ücretsiz sunucu şansıda sundum kendilerine. cahil insanlar veya hak yiyen insanlar değiliz. insanların aklında canlanmış. turkmmo. turkmmo sadece paylaşım platforumudur. mahkeme değil. bu tür konularda bizimle iletişime geçmeniz lazım. örnek işte.. açılan bir şikayet konusunda haklı sayıldım. ama haksız olduğumun farkına vardım. turkmmo yüzeysel bakar. bu tür durumları firmanız ile görüşmelisiniz. skype adresimiz : ulusalsunucu eklersiniz . 1 ay ücretsiz tekrar sağlanır. biz ne hak yeriz nede hakkımızı yediririz. umarım anlatabilmişimdir :)

'' yurt dışına kapatılmamış bir müşterimin ip adresini kapattım sanıyorum. ama kapatılmamış. turkmmo tarafından haklı bulunmama rağmen ben müşterim ile birebir görüştüm ve defalarca özürümü diledim. '' Demişsiniz laf ile olmuyor nereden bileyim böyle dediğinizi veya böyle bir sorun olduğunu ben sizin filesinizin sorunlarını söylerken ekibiniz ss veya kanıt ile gelin diyorlardı, laf ile bir yere varılmıyor vede geçmişi anlatarak birşey elde edemezsiniz vede geçmişiniz ile hep övünecek iseniz bu alanda başarıyı yakalıyamazsınız ki zaten BENİM AÇIMDAN başarı yakalıyamazsınız VE BANA ÖZEL Mİ DİYEYİM ARTIK BİLEMİYORUM VERDİĞİNİZ BOZUK FİLESDEN DOLAYI ve eve geçtiğim zaman KANITLARIMI BEN TEKRAR BU KONU ÜZERİNDEN ATICAĞIMA EMİN OLUN. '' 1 ay ücretsiz tekrar sağlanır. biz ne hak yeriz nede hakkımızı yediririz. umarım anlatabilmişimdir :) '' Dediniz bu centilmen hareketinizden dolayı teşekkür ederim ama, o kadar emeğimin ve harcadığımın zamanın karşılığını bence bunun ile değilde ilk günde özür dileyerek verebilirdiniz. Ve bu son teklifinizi ilk gün yapmanızı beklerdim, gösteri yapmanıza gerek yok. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri