Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ulusal sunucu son zamanlarda yeni ortaya çıkan bir bilişim diye biliyorum son zamanlarda yeni ortaya çıkan ancak filesiyle ünlü olan bilişimlerin üstesinden geldi gerçekten çok iyi bir bilişim olmasıyla kalmıyor Müşterilerin Ticketlerine Ve Oyun içi desteklerine Yardımcı oluyor bu yüzden Ulusal sunucu gerçekten iyi bir bilişimdir.pişman olmazsınız.
Başarılı bir bilişim kesinlikle server alırken sorun çıkarmadılar kendilerine teşekkür ediyorum
Ulusalsunucunun o kadarda iyi filesleri yokdur. 2014 girdik hala 2011 fileslerini kullanıyorlar, 1 ay önce onlardan mt2 sunucu aldım resmen dandik bir files idi. Beta zırh çevirirsen karekder damegeleri bozuluyor bazı maplar bugda yeni maplar yok. Kanıtlar ile konu açıyorum konumu kapatıyorlar. Önermiyorum ulusalbilişimi sana önemli olan filesleri sağlam olması, yemişim destek ekibini bi halta yaramadıkdan sonra. İyi forumlar. KANITLARIM HALA PC DE DURUYOR NE ZAMAN İSTERSEN GÖNDEREBİLİRİM SANA.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)