noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoganDesign
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 507

DoganDesign

Level 2
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0
Moderatör tarafında düzenlendi:
SalayTelekamasyon aralarındaki en sağlam olanı.

ceranhostingden şaşma derim kardeşim saldırı yemeyen lagsız bir oyun istiyorsan tabi

ceran hostıng ben yenı aldım 1 haftadır calısıyorum super ve mukemmel salay kım oluyor ceranın elıne su bıle dokemez ne salay nede baska hıcbır bılısım salayla calıstım adamlar zamanında teslımat yapmıyorlar bı ıstegı 1 ayda yapmıyolar 1 forum panelı desıklıgı talebınde bulundum adamlar 1 ayda yapmadılar ceran hostınge gectım 1 saatte ıstedıgım gıbı sv sunucu ıstedıgım gıbı sıte panel forum market destek sıstemı hepsı kurulmus sekılde bana teslım edıldı ceranhostın derim başka bişey demem ceranhostıng derim gerisi yalan derim ceranhostın pıyasanın 1 numarası olmayı hakedıyor hep yanınızdayız ceranhostıng saygılarla....

ceran hostıng ben yenı aldım 1 haftadır calısıyorum super ve mukemmel salay kım oluyor ceranın elıne su bıle dokemez ne salay nede baska hıcbır bılısım salayla calıstım adamlar zamanında teslımat yapmıyorlar bı ıstegı 1 ayda yapmıyolar 1 forum panelı desıklıgı talebınde bulundum adamlar 1 ayda yapmadılar ceran hostınge gectım 1 saatte ıstedıgım gıbı sv sunucu ıstedıgım gıbı sıte panel forum market destek sıstemı hepsı kurulmus sekılde bana teslım edıldı ceranhostın derim başka bişey demem ceranhostıng derim gerisi yalan derim ceranhostın pıyasanın 1 numarası olmayı hakedıyor hep yanınızdayız ceranhostıng saygılarla....

içimdekini yazmışsın kardşeim ceranhostingi alah yolunu acık etsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri