InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Ses Sorunu Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tamer852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tamer852

Level 4
TM Üye
Konular
84
Online süresi
1h 16m
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
27
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bugün Yeni Bir Emek Sw Ye Başladım Ama Böle Bir Sorunum Var Metin2 Pvp de vurma sesi şarkı sesi ve vurma sesi gelmiyorve skil sesi gelmiyor sizde ki ses dosyasını upload ederek paylaşırımısnız yada ses sorununu bilen biri varsa yardım edermisiniz lütfen...

Ses dosyasının ismini verebilirsen arşivime bakabilirim var ise yüklerim faydalanırsın.

Merhaba Arkadaşlar Bugün Yeni Bir Emek Sw Ye Başladım Ama Böle Bir Sorunum Var Metin2 Pvp de vurma sesi şarkı sesi ve vurma sesi gelmiyorve skil sesi gelmiyor sizde ki ses dosyasını upload ederek paylaşırımısnız yada ses sorununu bilen biri varsa yardım edermisiniz lütfen...

Metin2'de yaşadığınız ses sorunu kullandığınız clientte eksik bi dosya nedeninden ötürü kaynaklanmaktadır.
Paylaşacağım dosyayı içerisindekini direk oyunun kurulu olduğu dizine atın.
Bu şekilde sorununuz çözülecektir.Dosya içerisindeki not defterinde açıklama yaptım.

Bu Başlık altında bulabilirsiniz.

Son düzenleme:

O Ses sizin Bilgisayarınızdan değil oyundan kaynaklanıyor . Başka serverde düzelir .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri