- Konular
- 84
- Online süresi
- 1h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bugün Yeni Bir Emek Sw Ye Başladım Ama Böle Bir Sorunum Var Metin2 Pvp de vurma sesi şarkı sesi ve vurma sesi gelmiyorve skil sesi gelmiyor sizde ki ses dosyasını upload ederek paylaşırımısnız yada ses sorununu bilen biri varsa yardım edermisiniz lütfen...
- Konular
- 25
- Online süresi
- 1m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 33
- DevLira
- 0
Ses dosyasının ismini verebilirsen arşivime bakabilirim var ise yüklerim faydalanırsın.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Yeni Bir Emek Sw Ye Başladım Ama Böle Bir Sorunum Var Metin2 Pvp de vurma sesi şarkı sesi ve vurma sesi gelmiyorve skil sesi gelmiyor sizde ki ses dosyasını upload ederek paylaşırımısnız yada ses sorununu bilen biri varsa yardım edermisiniz lütfen...
Metin2'de yaşadığınız ses sorunu kullandığınız clientte eksik bi dosya nedeninden ötürü kaynaklanmaktadır.
Paylaşacağım dosyayı içerisindekini direk oyunun kurulu olduğu dizine atın.
Bu şekilde sorununuz çözülecektir.Dosya içerisindeki not defterinde açıklama yaptım.
Bu Başlık altında bulabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 284
- Online süresi
- 1h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
O Ses sizin Bilgisayarınızdan değil oyundan kaynaklanıyor . Başka serverde düzelir .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)