Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba ben dün tr3 serverinde başladım başta gelen 15.000 uri ile leonov aldım ve flax kasmaya başladım ama sonra baktımki flaxlar eskisi gibi 2m değil 100 k ya satılıyor şuan nasıl para yapabilirim bilmiyorum 8 lw im 3 lf 3 3 lf2 var
Ayrıca 6 lw 2 flax olmasına rağmen oyun içi 1 lw 2 flax gibi duruyor lütfen yardım edin
Ayrıca 6 lw 2 flax olmasına rağmen oyun içi 1 lw 2 flax gibi duruyor lütfen yardım edin
Öncelikle yaptığın hataların çok.tr3 yerine boş bir serverde başlayıp leonov'u creditsle almalıydın bende bugün başladım 1 iris leo yum.3 flax.Serverim br-2 10k creditse leonov senin.Çek3'te aynı böyle serverler hep boş.Buralar da başlamana fayda var...
@berkutserbes
@berkutserbes
Son düzenleme:
Peki br2 de oynasam yardımcı olurmusun bazı konularda oyun bilgim az türklerle olsun die tr3 girdim 

Pekala yaptım bunları hangi şirketi seçmeliyim oyun içi ismini yazarsan sevinirim senide meşgul ettim ama napıyım yaptığın hata deyince biraz kendime geldim buralar nasıl onuda bilmiyorum 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)