Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni başladım yardım gerek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkutserbes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkutserbes

Level 2
Üye
Konular
12
Online süresi
3m 58s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba ben dün tr3 serverinde başladım başta gelen 15.000 uri ile leonov aldım ve flax kasmaya başladım ama sonra baktımki flaxlar eskisi gibi 2m değil 100 k ya satılıyor şuan nasıl para yapabilirim bilmiyorum 8 lw im 3 lf 3 3 lf2 var

Ayrıca 6 lw 2 flax olmasına rağmen oyun içi 1 lw 2 flax gibi duruyor lütfen yardım edin

Öncelikle yaptığın hataların çok.tr3 yerine boş bir serverde başlayıp leonov'u creditsle almalıydın bende bugün başladım 1 iris leo yum.3 flax.Serverim br-2 10k creditse leonov senin.Çek3'te aynı böyle serverler hep boş.Buralar da başlamana fayda var...

@berkutserbes

Son düzenleme:
Peki br2 de oynasam yardımcı olurmusun bazı konularda oyun bilgim az türklerle olsun die tr3 girdim :)

Olurum tabiki fakat br2 için normal kayıttan fazlası gerek. üye olup Darkrbit'i seçip orada sayfada karşında server seçme yerinden BR2 yani Brezilya 2'yi seçmen gerekli.

Pekala yaptım bunları hangi şirketi seçmeliyim oyun içi ismini yazarsan sevinirim senide meşgul ettim ama napıyım yaptığın hata deyince biraz kendime geldim buralar nasıl onuda bilmiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri