HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle selamın aleykum
Arkadaşlar webbayim.net'den server kurmayı düşünüyorum. ama nasıl bilirsiniz konusu altında webbayim hakkında bir cok kötü yorum ama birçokda iyi yorum var kararsız kaldım lütfen bana +500 mesaj üstü cevam verebilirmi ? kullandıysanız bilişim nasıl ? fileslerde destekde sıkıntı varmı ?
Özellikle söylüyorum 500 mesaj altı yorum atmasın !
Arkadaşlar webbayim.net'den server kurmayı düşünüyorum. ama nasıl bilirsiniz konusu altında webbayim hakkında bir cok kötü yorum ama birçokda iyi yorum var kararsız kaldım lütfen bana +500 mesaj üstü cevam verebilirmi ? kullandıysanız bilişim nasıl ? fileslerde destekde sıkıntı varmı ?
Arkadasım burda yazanlara pek inanmayın refaranslarını inceleyip bu fırmadan calısan kısılere ulasınız ys belgesı varmıdır bakınız.
neden burda yazanlara pek inanmayın diyorum cunki buraya gelip yan hesaplarla firmaya iyi diyenler olabilir. bunlara dıkkat edelim ve arastıralım şahsen firmayı tanımıyorum bı als verısımızde olmadı dikkat edin ben baska firma tarafından yandım sizde yanmayın.
neden burda yazanlara pek inanmayın diyorum cunki buraya gelip yan hesaplarla firmaya iyi diyenler olabilir. bunlara dıkkat edelim ve arastıralım şahsen firmayı tanımıyorum bı als verısımızde olmadı dikkat edin ben baska firma tarafından yandım sizde yanmayın.
Öncelikle selamın aleykum
Turkmmo da yeniler güzel filesleri mevcut yeni bir firmadır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)