- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Daha önce de dile getirmiştim, kestirip attınız. Tekrar dile getirme gereği duydum, yardım ederseniz çok sevinirim; "cidden".
Hangi hesabımla denersem deneyeyim, panele giriş yapamıyorum. Fakat o hesapların hepsi ile oyuna giriş yapabiliyorum. Sürekli 15.dk sonra deneyin uyarısı çıkıyor karşıma. Yaklaşık olarak on altı gündür("24*3600*16=1382400" dakikadır) aynı hatayı alıyorum.
Oyundaki bir GM arkadaşın önerileri üzerine modem resetleme, cookie'leri temizleme, CCleaner ve ASC gibi programlar ile taratma gibi çeşitli yöntemlere başvurdum ama herhangi bir sonuç alamadım. Safari'den giremeyince, Mozilla-Opera ve Chrome ile de denedim; onlar da fayda etmedi.
Sadece webproxy ile girebiliyorum o da pek güvenilir gelmiyor, gelse de neden diğer insanlar gibi direkt giriş yapamayacakmışım ki? Sonuç olarak bu başlığı açma gereği duydum.
Elinizden gelen bir şey vardır, muhakkak vardır. Sizlerden gereğini yapmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim. İyi günler.
Hangi hesabımla denersem deneyeyim, panele giriş yapamıyorum. Fakat o hesapların hepsi ile oyuna giriş yapabiliyorum. Sürekli 15.dk sonra deneyin uyarısı çıkıyor karşıma. Yaklaşık olarak on altı gündür("24*3600*16=1382400" dakikadır) aynı hatayı alıyorum.
Oyundaki bir GM arkadaşın önerileri üzerine modem resetleme, cookie'leri temizleme, CCleaner ve ASC gibi programlar ile taratma gibi çeşitli yöntemlere başvurdum ama herhangi bir sonuç alamadım. Safari'den giremeyince, Mozilla-Opera ve Chrome ile de denedim; onlar da fayda etmedi.
Sadece webproxy ile girebiliyorum o da pek güvenilir gelmiyor, gelse de neden diğer insanlar gibi direkt giriş yapamayacakmışım ki? Sonuç olarak bu başlığı açma gereği duydum.
Elinizden gelen bir şey vardır, muhakkak vardır. Sizlerden gereğini yapmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim. İyi günler.
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Son zamanlar da araştırıyorum bu durumu fakat bende bir çözüm bulamamıştım siz webproxy tavsiye etmişsiniz en azından bir çözüm yolu olarak kullanılabilir fakat tabi ki bu konu hakkında net bir açıklama ancak @Shorty ; yapabilir o yüzden bizde birşey söyleyemiyoruz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Size önerim olucak bende aynı sorunu yaşıyordum firefox eklentisi anonymoX 2.1.1 eklentisini kurup active edip tekrar dene ip adresin değişmiş olucak ve panele girmiş olucaksın
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Teşekkürler öneri için deneyip neticesini belirtirseniz , diğer arkadaşlara da yardımcı olalım.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gerçekten işime yaradı çok teşekkür ederim.kılımatu;15812723' Alıntı:Size önerim olucak bende aynı sorunu yaşıyordum firefox eklentisi anonymoX 2.1.1 eklentisini kurup active edip tekrar dene ip adresin değişmiş olucak ve panele girmiş olucaksın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)