romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Panele giriş yapamama sorunsalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kalmah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 298

Kalmah

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Panele giriş yapamıyorum, hangi hesabımla denersem deneyeyim. Fakat o hesapların hepsi ile oyuna giriş yapabiliyorum. Sürekli 15.dk sonra deneyin uyarısı geliyor. Yaklaşık olarak "24*3600*16=1382400" dakikadır aynı hatayı alıyorum.
Modem resetleme, cookie'leri temizleme, CCleaner ve ASC gibi programlar ile taratma gibi çeşitli yöntemlere başvurdum ve herhangi bir sonuç alamadım. Safari'den giremeyince, Mozilla-Opera ve Chrome ile de denedim; onlar da fayda etmedi.
Sadece webproxy ile girebiliyorum o da pek güvenilir gelmiyor, gelse de neden diğer insanlar gibi direkt giriş yapamıyorum diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu başlığı açma gereği duydum.

Elinizden gelen bir şey vardır, muhakkak vardır. Lütfen gereğini yapın. Teşekkür ederim. İyi günler.

Son düzenleme:
Panele giriş yapamıyorum, hangi hesabımla denersem deneyeyim. Fakat o hesapların hepsi ile oyuna giriş yapabiliyorum. Sürekli 15.dk sonra deneyin uyarısı geliyor. Yaklaşık olarak "24*3600*16=1382400" dakikadır aynı hatayı alıyorum.
Modem resetleme, cookie'leri temizleme, CCleaner ve ASC gibi programlar ile taratma gibi çeşitli yöntemlere başvurdum ve herhangi bir sonuç alamadım. Safari'den giremeyince, Mozilla-Opera ve Chrome ile de denedim; onlar da fayda etmedi.
Sadece webproxy ile girebiliyorum o da pek güvenilir gelmiyor, gelse de neden diğer insanlar gibi direkt giriş yapamıyorum diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu başlığı açma gereği duydum.

Elinizden gelen bir şey vardır, muhakkak vardır. Lütfen gereğini yapın. Teşekkür ederim. İyi günler.

Şuan bir sorun gözükmüyor siteden hesabıma giriş yapabiliyorum tekrar denermisiniz

Çerezleri silmeyi denediniz mi ?

Çerezle alakalı bir durum deil bu arkadaşım pcnde virüs var engelleme alıyorsun arka arkayada deneyince sonuru tekrarlıyor combowfix indir pc ne tarat sonra tekrar dene sorunun düzelir

süper olmuş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri