Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ABD temsilcimiz Barbaros Tapan, Kobe'nin ikinci sakatlık şoku sonrası Lakers'ın durumunu spor yorumcusu Vic Jacobs'a sordu. Vic, Onsuz takım elinden geleni yapıyor ancak bir gerçek var, Kobe varsa dünya seni seyrediyor yorumunu yaptı
Los Angeles Lakersın süper yıldızı Kobe Bryantın kısa süreli dönüşü sonrası yeniden sakatlanıp, 6 hafta daha forma giyemeyeceğinin açıklamasının ardından ABD temsilcimiz Barbaros Tapan, Lakerstaki son durumu, takımı yakından takip eden NBAin renkli simalı spor yorumcusu Vic The Brick Jacobsa sordu.
Barbaros Tapan: Merhaba Vic, Lakersda neler oluyor... Biraz anlatır mısın?
Vic The Brick Jacobs: Bu Lakers tam bir drama takımı. Kobe her zaman olay... Oynuyor olay, oynamıyor olay, aşil tendonu koptu olay, 7 ay sonra sahalar döndü olay. 6 maç sonra formuna girmeye başladı... Onun verdiği elektrik Pau Gasolu havaya soktu, her şey tam düzeliyor derken yine sakatlandı. Normalde bu sakatlığı geçiren bir oyuncu en az 9 ay sonra başlar oynamaya. Kobe 7 ay sonra döndü, bana sorarsan erken oldu. Ben Noel zamanı bekliyordum. Bu sene için 30 milyon Dolar alıyordu. Önümüzdeki iki sene için 48.5 verdiler, toplamda 78.5 milyon dolar. Bu parayı veriyorsan bu adamla ilgili çok dikkatli olacaksın. Sağlığına dikkat göstereceksin. Kobesiz de oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapıyor, genç oyuncuların aldığı sorumluluk çok iyi, onsuz da iyi bir yüzde yakalamışlardı ancak bir gerçek var, takımda Kobe varsa, dünya seni seyrediyor, dünya takımı oluyorsun.