farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Webbayim.net Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanalKral01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

tavsýye etmem destek 0 parayý yolladýkdan sonra 1-2-3 saate bir cewap werýyorlar almaný onermem cýldýrýrsýn paran yazýk olur
firmayi kotulemeksana yakismiyor tickete 2 dakika maksimum 10 dakikada cevap veriyorlar abartniyorum isteyene foto atarim

iyi bir bilisim ilgi alaka flesleri vb super tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar. Webbayim.net ' i nasıl bilirsiniz. Şuan +150 onlineli sunucum var. Webbayim.net e geçmeyi düşünüyorum.
Büyük işler peşindeyim. Bana tam koruma ve 0 hatalı denecek kadar az hatası olan bi files lazım. Webbayim bana bu konuda yardımcı olabilir mi??
Sanırım derdimi anladınız. Birde 4 gb 500 üstü user i lagsız alır mı?? Özelliklede wbbayim ile çalışan arkadaşların yorumları çok önemli benim için..
ilgi alaka çok iyi , arkadaşım alışveriş yaptı , sorunsuz bir şekilde teslim aldı . öneririm .

Önermem Tavsiye Etmem Kalite 0 Destek 0 Memnuniyet 0 Memnun Kalanlar Genelde Yan Hesabları Bilişimin :)
Paranı Çöpe Atmak İstemiyorsan Önerimi Dikkate Almanı Dilerim

bu yorumundan Webbayim ile çalışmadığın belli oluyor ben müşterisi olduğum bir bilişimdir. 2 senedir bilişmlerle uğraşmaktayım ve bu süre içerisine bu kadar memnun oluğum bir bilişim olmadı. ilgi alkaları üst seviyede, sorunlar hızlı ve çözüm odaklı yaklaşıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri