Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
firmayi kotulemeksana yakismiyor tickete 2 dakika maksimum 10 dakikada cevap veriyorlar abartniyorum isteyene foto atarimtavsýye etmem destek 0 parayý yolladýkdan sonra 1-2-3 saate bir cewap werýyorlar almaný onermem cýldýrýrsýn paran yazýk olur
iyi bir bilisim ilgi alaka flesleri vb super tavsiye ederim
ilgi alaka çok iyi , arkadaşım alışveriş yaptı , sorunsuz bir şekilde teslim aldı . öneririm .Merhaba arkadaşlar. Webbayim.net ' i nasıl bilirsiniz. Şuan +150 onlineli sunucum var. Webbayim.net e geçmeyi düşünüyorum.
Büyük işler peşindeyim. Bana tam koruma ve 0 hatalı denecek kadar az hatası olan bi files lazım. Webbayim bana bu konuda yardımcı olabilir mi??
Sanırım derdimi anladınız. Birde 4 gb 500 üstü user i lagsız alır mı?? Özelliklede wbbayim ile çalışan arkadaşların yorumları çok önemli benim için..
Önermem Tavsiye Etmem Kalite 0 Destek 0 Memnuniyet 0 Memnun Kalanlar Genelde Yan Hesabları Bilişimin
Paranı Çöpe Atmak İstemiyorsan Önerimi Dikkate Almanı Dilerim
bu yorumundan Webbayim ile çalışmadığın belli oluyor ben müşterisi olduğum bir bilişimdir. 2 senedir bilişmlerle uğraşmaktayım ve bu süre içerisine bu kadar memnun oluğum bir bilişim olmadı. ilgi alkaları üst seviyede, sorunlar hızlı ve çözüm odaklı yaklaşıyorlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)