HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Webbayim.net ' i nasıl bilirsiniz. Şuan +150 onlineli sunucum var. Webbayim.net e geçmeyi düşünüyorum.
Büyük işler peşindeyim. Bana tam koruma ve 0 hatalı denecek kadar az hatası olan bi files lazım. Webbayim bana bu konuda yardımcı olabilir mi??
Sanırım derdimi anladınız. Birde 4 gb 500 üstü user i lagsız alır mı?? Özelliklede wbbayim ile çalışan arkadaşların yorumları çok önemli benim için..
Büyük işler peşindeyim. Bana tam koruma ve 0 hatalı denecek kadar az hatası olan bi files lazım. Webbayim bana bu konuda yardımcı olabilir mi??
Sanırım derdimi anladınız. Birde 4 gb 500 üstü user i lagsız alır mı?? Özelliklede wbbayim ile çalışan arkadaşların yorumları çok önemli benim için..
% 99.9 hile engelli hackshiald veriyorlar kendi serverimde denedim gerçektende hileler çalışmıyor geniş çaplı bir server düşünürsen tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar. Webbayim.net ' i nasıl bilirsiniz. Şuan +150 onlineli sunucum var. Webbayim.net e geçmeyi düşünüyorum.
Ben Webbayim müşterisiyim ve memnunum fileste ufak tefek hatalar vardı ama bildirince gieriyorlar. lag sonusunda ben şimiye kadar bir sorun yalamadım ama benim user sayım az ve 2gb ram var ama makineleride iyi performans olarak.
Tavsiye ederim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)