Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Loncaya Girdik Bakalım Kaç Gün Olacak Ömrü.. Açıp Açıp Kapatıyosunuz Süreklı Loncaları......
AZ İNSANDAA GURUR OLSA SEN HER YAZDİİGİMA YORUM YAZAMAZSIN UNUTMA AZ KALDİ BU LAFLAARİ HATİRLATİCAM SANA YAZ BİYERE :m08::m08:
şaka bir yane berkcan seni özledik inşalalh oyunda senı yenıden görmek nasip olur .
ulan hala benle polemik yapıyorsun hem oyund laf atmayak dıyorsun artık hala laf yapıyorsun atlendıtıon saten sarı ? maviden geln briis degıl OYUNDA HER BAYRAK KENDINI SAVUNUR SİZ DAHA 2 BAYRAK BİRBİRNİZE SIGINIYORSUNUZSARI TEK BAYRAK SIGINTILIKLA ALAKSI OLMAYAN TEK BAYAK SARIDIR UNUTMA KIRMIZIDAN YARDIM İŞTEYIN
ONLAR OLMADAN Bİ HİÇINIZ SATEN KIRMIZIDAI MAVI OLMADN Bİ HİÇ
![]()
kenan sen arka delıkten cıktıgın için herkes senle dalga geçiyor halamı anlamadın senin farkın arka delıkten çıkmış olman :l03::l03::l03:

İNSLLAH KARDASLARİM HEP BERABER KARDES GİBİ SAYGI VE SEVGİ CERCEVESİNDE OYNADİKTAN SONRA GERİSİ HİKAYE SARILAR GİBİ HEPSİ BİRBİNE KAZİK ATCAK ANİ BEKLİYOLAR:m08::m08:şaka bir yane berkcan seni özledik inşalalh oyunda senı yenıden görmek nasip olur .
lonca trsakaryatr ye devredilicek ben emekli oluyorum .d
biz emekli olalı tam 2 sene oldu 2 senedir baskan olmadım :=)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)