Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle bnde venüslüyüm ne venüsde ne de burda hiç bir zamn kimseyi dışlamadım ( adam olmaynalar hariç ) Ben zaten venüslüyüm venüslüyüm venüslüleri neden dışlıyayım ki sizleri onları tanıyası kadar serhatada daldım sanada daldım. Musa bana Şerefi kıramadım loncasına grdim dedi. Ben yanımdaki hiç bir insanı hiçbir zaman dışlamadım bunu bil. Dostuna dostum düşmanına düşmanım dedim. Bunun örneğide venüsde kazandığım düşmanlıkların bir çoğu bir zamanlar yakın arkadasım olan Enes (BöCeK42) tarafındandır... Gözlemlemediğin tanımadığı insanlar hakkında yorum yapma benden sana tavsiye....ben senmiyim ağlayacak ? venüsle birleştiği zamn sw venüslüler diye cephe aldınız adamlara hala neyin davasındasın sen ki ozamn musa baan derdi sen nderdeyse ordayım savaşlarda diye derdi ? bilip bilmeden konuşma anladın mı ben onlara ısrarda etmedim gel diye söyledim sadece çağrı ile ikisi gelip konuşalım lonca işini dediler konuştuk olay bu ki sende venüsten gelen olarak o yanndakiler venüslüler diye dışlamıştı bu yeterlidir umarım.
ben seni dışladı demedimki yanındakiler dışladı dedim dikkatlice oku sonra yazacaklarını yazÖncelikle bnde venüslüyüm ne venüsde ne de burda hiç bir zamn kimseyi dışlamadım ( adam olmaynalar hariç ) Ben zaten venüslüyüm venüslüyüm venüslüleri neden dışlıyayım ki sizleri onları tanıyası kadar serhatada daldım sanada daldım. Musa bana Şerefi kıramadım loncasına grdim dedi. Ben yanımdaki hiç bir insanı hiçbir zaman dışlamadım bunu bil. Dostuna dostum düşmanına düşmanım dedim. Bunun örneğide venüsde kazandığım düşmanlıkların bir çoğu bir zamanlar yakın arkadasım olan Enes (BöCeK42) tarafındandır... Gözlemlemediğin tanımadığı insanlar hakkında yorum yapma benden sana tavsiye....

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)