Hizmet kalitesi . güvenirlikleri . ulaşılabilirlikleri . ws. ws. (varsa bu şirketle çalışmış birisi) düşünceleriniz bildikleriniz.
Görüşlerinizi bekliyorum
(sabit konuda gördüğüm bir bilişim turkmmo ya güvendiğim için alışveriş yapacağım bilgi istiyorum o yüzden)
Hizmet kaliteleri iyi
güvenilirlik yeni firma olukları için net birşey söylemek doğru olmaz ama bende sunucumu webbayimden alım ve memnunum
ulaşılabilirlik ticketten olsun skypeden olsaun ulaşım birçok firmaya göre hızlı ve çözüm üretici. daha önce yaklaşık 5-6 firma ile çalışsım en iyisi diyebilirim.
bilişimin fake hesabları boş boş konusuyor alacak kardeşim paranı çöpe atmak ıstemıyorsan alma destek 0 ilgi yok alana kadar sanıyede cewap werırler aldıkdan sonra 1-2-3 saate bir cevap daha iyi bilişimden al burdan alma
ayıp kardeşim ayıp.!!
Ne kötülüğünü gördün bende müşterisiyim filesleri çok güncel ve kullanışlı
desteklerine söz bulamıyorum zaten maximum 10 dakikada tickete cevap veriyorlar istersen fotoğraf atıyım
firmayı kötüleme senin yüzünden geri kalıyoruz.!
açıkça görünüyorki sen webbayim düşmanısın , belge olmadan firma kötülemekte üstüne yok , !!!Ulusal Sunucu Aynen Webbayime 10000 Basar Neden ;
Webbayim : Önermem Tavsiye Etmem Kalite 0 Destek 0 Memnuniyet 0 Memnun Kalanlar Genelde Yan Hesabları BilişiminParanı Çöpe Atmak İstemiyorsan Önerimi Dikkate Almanı Dilerim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)