HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
denemenizi öneririm
Hizmet kalitesi . güvenirlikleri . ulaşılabilirlikleri . ws. ws. (varsa bu şirketle çalışmış birisi) düşünceleriniz bildikleriniz.
Görüşlerinizi bekliyorum
(sabit konuda gördüğüm bir bilişim turkmmo ya güvendiğim için alışveriş yapacağım bilgi istiyorum o yüzden)
Alman ı tavsıye etmem onun yerıne uzun süredir açık olan adını duyurmuş firmalarla çalışmanı tavsıye ederim
tabi paranı kaptırmak ıstemıyorsan
neye dayanarak kötüleme yapıyosun , alışveriş yapan arkadaşlar öneriyolar , sen alışveriş yaptınmı kötüleme yapıyosun , bi sorun warsa ispatlamanı istiyorum , bnde yakında server alıcam , birtek sen kötüleme yapıyosun , !!!!!!Alman ı tavsıye etmem onun yerıne uzun süredir açık olan adını duyurmuş firmalarla çalışmanı tavsıye ederim
tabi paranı kaptırmak ıstemıyorsan
bilişimin fake hesabları boş boş konusuyor alacak kardeşim paranı çöpe atmak ıstemıyorsan alma destek 0 ilgi yok alana kadar sanıyede cewap werırler aldıkdan sonra 1-2-3 saate bir cevap daha iyi bilişimden al burdan almaneye dayanarak kötüleme yapıyosun , alışveriş yapan arkadaşlar öneriyolar , sen alışveriş yaptınmı kötüleme yapıyosun , bi sorun warsa ispatlamanı istiyorum , bnde yakında server alıcam , birtek sen kötüleme yapıyosun , !!!!!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)