BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

http://www.serserimt2.org/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xtayfurx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 258

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

www.serserimt2.org On Numara Emek server 1 level baslangıc 250 bitiş beta zırh eklidir oto pack eklidir efsunlar 15 sabitdir 30 a kadar sılah satılır 34 e kadar zırh. NpC de bazı + ıtemlerı mevcut yenı acıldı +10 online var Guzel Mt2 Server Gelin İyidir Daha kimse Gelismedi Birtek Sen eksıksın Gel Oynayalım Oyun Icı Nıckım IAceScreaM1 dır . Gm grubu 2 gm vardır . Adaletlidir yardım yoktur Super Bır Sw dir. eventler Duzenlıdır. Gm ler ılgılı dır (ama Oyle knk ları falan olmaz yardım yoktur yanı ) Ilgılıdır ama Sorun Yonunden yanı Gelin İyi Guzel Kısacası Super bır sw daha kımse gelısmedı

BİR TEK SEN EKSİKSİN DAHA NE BEKLIYORSUN .....

www.serserimt2.org

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri