kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

serserimt2 Yeni nesil emek Serwer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bora4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 208

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

• www.serserimt2.org On Numara Emek server 1 level baslangıc 250 bitiş beta zırh eklidir oto pack eklidir efsunlar 15 sabitdir 30 a kadar sılah satılır 34 e kadar zırh. NpC de bazı + ıtemlerı mevcut :) yenı acıldı +10 online var Guzel Mt2 Server Gelin İyidir Daha kimse Gelismedi Birtek Sen eksıksın :) Gel Oynayalım Oyun Icı Nıckım IAceScreaM1 dır . Gm grubu 2 gm vardır . Adaletlidir yardım yoktur :) Super Bır Sw dir. eventler Duzenlıdır. Gm ler ılgılı dır (ama Oyle knk ları falan olmaz yardım yoktur yanı ) Ilgılıdır ama Sorun Yonunden yanı :) Gelin İyi Guzel Kısacası Super bır sw daha kımse gelısmedı

BİR TEK SEN EKSİKSİN DAHA NE BEKLIYORSUN .....

www.serserimt2.org
  • ​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri