TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Mourinho'dan Drogba'ya Çağrı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lanetadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 95

lanetadam

Ey zaat-ı pakım sübhaniyem, ilhamına muhtacım.
Admin
Yönetici
Konular
9,014
Çözüm
14
Online süresi
2mo 18d
Reaksiyon Skoru
4,572
Altın Konu
3
Başarım Puanı
561
MmoLira
29,476
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Chelsea Menajeri Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile eşleşmeleri ihtimalini değerlendirirken, Drogba'ya övgüler yağdırdı.

Jose Mourinho, Demba Ba'nın golüyle 1-0 kazandıkları Steaua Bükreş maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinin güçlü takımlar olduğunu belirterek, "İyi takımlar var. Rusya şampiyonu, Yunanistan şampiyonu, Bayer Leverkusen ve Kral Drogba ile Türkiye şampiyonu" dedi.

"DROGBA'YIN GELMESİNİ İSTERİM"

Portekizli teknik adam, eski futbolcusu Didier Drogba ve Galatasaray ile ilgili bir soru üzerine, "Drogba, sezon başında Hull City maçında yapılan karşılamadan daha iyisini hak ediyor. Bunun bana ne hissettirdiğini biliyorum ve Drogba'nın bunu hak ettiğini düşünüyorum. Galatasaray ile eşleşirsek çok zor olacaktır. Drogba'nın buraya geri gelmesini isterim" diye konuştu. Deneyimli teknik adamın Chelsea'deki ilk dönemi olan 2004-2007 yılları arasında Drogba da Londra ekibinde forma giymişti.

Paylaşımınız için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri