HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Metin2 1 gb server alacağım bu başlangıç çünkü daha önce 2gb aldım 2 kere ikisindede boşuna gitti param, kalitesizdi.
Öncelikle şunu belirteyim fileslerde 0 sorun olacak, Daha önceki bilişimlerde 0 sorun dediler Devils Catacomb yoktu, felan filan. Bu tür sorunlar kesinlikle olmayacak. Onun dışında hertürlü destek sağlanacak ve hep hoşgörülü olacak bir bilişim istiyorum.
Şu ana kadar alışveriş yaptığım 2 bilişimde kapanmış, güvenemiyorum çünkü herkes direk ezber yapıyor ama uygulamıyor.
.net alan adı ile istiyorum fiyatı buna göre olacak zaten, dediğim gibi 1GB başlayacağım memnun kalırsam tabiikide artacak.
İstediğim özellikler ;
Filesler sorunsuz,
Gelişmiş admin paneli (son zamanlarda çoğu bilişim kullanmaya başladı zaten)
İndex olacak sitede
Forum,Market,Ticket kesinlikle olacak.
.net alan adı
Hackshield olacak.
Oyun içi efsun botu (Bu oyun içi efsunbotu kesinlikle sorunsuz olacak, en büyük sorunu bundan yaşadım)
Ve otopack
Zaten npcleri felan kendım ayarlıcam. Dediğim gibi lütfen ezber yapan bilişimler yazmasın, alacağım bilişimi çok iyi araştırıyorum zaten.
Metin2 1 gb server alacağım bu başlangıç çünkü daha önce 2gb aldım 2 kere ikisindede boşuna gitti param, kalitesizdi.
Öncelikle şunu belirteyim fileslerde 0 sorun olacak, Daha önceki bilişimlerde 0 sorun dediler Devils Catacomb yoktu, felan filan. Bu tür sorunlar kesinlikle olmayacak. Onun dışında hertürlü destek sağlanacak ve hep hoşgörülü olacak bir bilişim istiyorum.
Şu ana kadar alışveriş yaptığım 2 bilişimde kapanmış, güvenemiyorum çünkü herkes direk ezber yapıyor ama uygulamıyor.
.net alan adı ile istiyorum fiyatı buna göre olacak zaten, dediğim gibi 1GB başlayacağım memnun kalırsam tabiikide artacak.
İstediğim özellikler ;
Filesler sorunsuz,
İndex olacak sitede
.net alan adı
Hackshield olacak.
Oyun içi efsun botu (Bu oyun içi efsunbotu kesinlikle sorunsuz olacak, en büyük sorunu bundan yaşadım)
Ve otopack
Zaten npcleri felan kendım ayarlıcam. Dediğim gibi lütfen ezber yapan bilişimler yazmasın, alacağım bilişimi çok iyi araştırıyorum zaten.
Merhabalar ,
1 GB 25 TL + .Com veya .NET Domain Ücretsiz Veriyoruz .
1 GB Sunucularımız 400 Online Rahatlıkla Kaldırılabilir .
1 GB Sunucu günde 250 online oluyor www.m2-xeon.com
Forum , Efsun Botu , Market , Destek Paneli hepsi mevcuttur .
Kesinlikle Saldırı Aldığında Site ve oyuna hiçbirşey olmaz, Garantisinide veriyoruz .
Ödeme yapıp Sitemizden Ödeme Bildirimi Yaptıktan 1 Saat Sonra bilgileriniz ticketle gönderilmiş olucaktır .
Sitemiz : www.ceranhosting.net
Skype Adresimiz : ceranhosting.net
Sabit Telefon Numaramız : 0850 302 98 56
1 GB 25 TL + .Com veya .NET Domain Ücretsiz Veriyoruz .
1 GB Sunucularımız 400 Online Rahatlıkla Kaldırılabilir .
1 GB Sunucu günde 250 online oluyor www.m2-xeon.com
Forum , Efsun Botu , Market , Destek Paneli hepsi mevcuttur .
Kesinlikle Saldırı Aldığında Site ve oyuna hiçbirşey olmaz, Garantisinide veriyoruz .
Ödeme yapıp Sitemizden Ödeme Bildirimi Yaptıktan 1 Saat Sonra bilgileriniz ticketle gönderilmiş olucaktır .
Sitemiz : www.ceranhosting.net
Skype Adresimiz : ceranhosting.net
Sabit Telefon Numaramız : 0850 302 98 56
Son düzenleme:
Merhaba,
İstediğim özellikler ;
Filesler sorunsuz,
İndex olacak sitede
.net alan adı
Hackshield olacak.
Ve otopack
Merhaba Beyfendi İsteklerinizi Sizlere Karşılayabiliriz
1 GB Metin 2 Sunucu 15 TL 2 GB Sunucu 30 TL
Forum-Market-Destek-Admin Control Panel Hediye
Ys Belge No: 3097
www.gundogdunetwork.org www.gundogdunetwork.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)