Hocam Acer Aspire V3-571G alalı bayağı bir zaman oldu ve aldığımda yüklü olan McAfee Programını kaldıramıyorum Süresi Dolalı 150 Gün Oldu.
Ve Ayarlarını değiştiremiyorum.
Exe lerimi siliyor kafasına göre iş yapıyor madem süresi doldu devre dışı olsun çok sinir bozucu bir durum ! Lütfen YARDIM EDİN !
Yardım Edene Rep !
Exe lerimi siliyor kafasına göre iş yapıyor madem süresi doldu devre dışı olsun çok sinir bozucu bir durum ! Lütfen YARDIM EDİN !
Yardım Edene Rep !
Hocam Acer Aspire V3-571G alalı bayağı bir zaman oldu ve aldığımda yüklü olan McAfee Programını kaldıramıyorum Süresi Dolalı 150 Gün Oldu.
Yardım Edene Rep !
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
indirebileceğiniz araçla McAfee Antivirüs`ü tamamen kaldırabilirsiniz, McAfee yazılımını tamamen kaldırmak için hazırlanmış bir araç, virüs total sonuçlarına
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ulaşabilirsiniz.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.indirebileceğiniz araçla McAfee Antivirüs`ü tamamen kaldırabilirsiniz, McAfee yazılımını tamamen kaldırmak için hazırlanmış bir araç, virüs total sonuçlarınaLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ulaşabilirsiniz.
Umarım işe yarar teşekkürler.
An İtibari ile Sana Hayranım Kardeşim Gerçekten Çok Teşekkürler.
Bu iyiliğini unutmayacağım
Bu iyiliğini unutmayacağım

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)