Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

#Server Bağlantı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 681

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dediğiniz Gibi O Saatlerde Yoğunluk var Yoğunluktan Olabilir Fakat Sorun Olsaydı Başka Saatlerdede Olabilirdi Ama Bu Saatlerde Oluyor Sorun Dediğiniz Gibi Modemi Resetliyip 3 Dakika Bekleyip Oyuna Tekrardan Gireceğim İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler :)

Bugün dene olmazsa bana tekrar mesaj at konunu tekrar aktif hale getiririm.

O saatlerde sorun yaşayan var mı diye oyunda sormam lazım ama o saatlerde oyun kalabalık oluyor yani sanmıyorum kimsenin sorun yaşayacağını.

O saatlerde sorun yaşayan var mı diye oyunda sormam lazım ama o saatlerde oyun kalabalık oluyor yani sanmıyorum kimsenin sorun yaşayacağını.

Abi Metin2 Sildim Tekrardan Yükledim Yani Yükleme Esnasında Dosya Yüklenmemiş Derseniz Oda Yok Dosyalar Sağlam ve Tam Yani Oyuna Girince Giriş Yapılıyor Diyor 1.DK Bekletiyor Sonra Daha Yeni Karekter Seçme Yeri Geliyor Karekteri Seçiyon Ordada 1.DK Bekliyon Oyuna Girdiğin Zamanda 2 Slot Kesiyon Net Gidiyor Oyundan Atıyor Tekrar Giriş Yapıyorsun Hesap Bağlı Diyor Yani Nasıl Bir Sorun Çözemedim Güvenlik Duvarını Deseniz Onuda Kapattım Kaspersky Anti Virüs Var Onuda Kaldırdım Sorun Yine Aynı Devam Ediyor Abi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri