HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son 2 Gündür Bağlantı Sorunu Yaşıyorum Özellikle Saat 18'den 20'ye Kadar Bağlantı Gidip Geliyor Oyuna Giriyorum 2 Slot Kesiyorum Bağlantı Yok Ama Google Falan Herşey Açılıyor 2 Dakika Sonra Tekrardan Oyuna Giriyorum Yine Aynı Öyle Atıyor Oyundan
Son 2 Gündür Bağlantı Sorunu Yaşıyorum Özellikle Saat 18'den 20'ye Kadar Bağlantı Gidip Geliyor Oyuna Giriyorum 2 Slot Kesiyorum Bağlantı Yok Ama Google Falan Herşey Açılıyor 2 Dakika Sonra Tekrardan Oyuna Giriyorum Yine Aynı Öyle Atıyor Oyundan
Packında sorunlar vardır yenden kur ely2 packını düzelir sorun yok bende
Packında sorunlar vardır yenden kur ely2 packını düzelir sorun yok bende
Peki Neden Bu Saatelere Denk Geliyorki ?
Peki Neden Bu Saatelere Denk Geliyorki ?
Yoğunluktan dolayı olabilir.Sende sorun vardır belki modemi resetleyip 3-4 dakika bekle.
Yoğunluktan dolayı olabilir.Sende sorun vardır belki modemi resetleyip 3-4 dakika bekle.
Dediğiniz Gibi O Saatlerde Yoğunluk var Yoğunluktan Olabilir Fakat Sorun Olsaydı Başka Saatlerdede Olabilirdi Ama Bu Saatlerde Oluyor Sorun Dediğiniz Gibi Modemi Resetliyip 3 Dakika Bekleyip Oyuna Tekrardan Gireceğim İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)