Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Metin2 Patcher V1.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan angxdxd1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

PHP:
Beyler Forumlarda çok arana bir patcher varmış heralde şu Metin2 Patcher V1.2 Hatta siteside var dı ama kapanmış heralde neyse ben size fotoyu gösterem bii :)

v5dk4.jpg

İşte bu Patcher inanmıyacaksınız ama benim Eski Flash Bellekte bunu buldum. Merak etmeyin bunu Forumda paylaşıcam ama ilk önce bi düzenliyim yani iyice çalışır hala getirim bütün uploadlara paylaşıcam ki linkler ölmesin o yüzden diorum ki Bu patcher arayanlar benim bir daki konumu bekleyin size vericem bunu sırf çıkarcılara inat :D

Birdaki konumu bekleyin!

Yani otopackın oyunu acmasını saglayan metin2cliend.bin Metin2cliend.exe Yapıp Adını Deiştirip Otopacksız Giris Yapıp Hile Acıyorlar Bazı Serverlerde Oyle Yapınca Lutfen Otopacktan gırıs Yapın Dıyor Ben Nasıl Ayarlıcam Onu Bilen Bırısı Varmı Sorunum Daha Cozulmedi

Metin2 Cliend Bin Adını Deiştirip Metin2.exe Yapıp Otopacksız Oyuna Gırıyolar Bazı Serverde Oyle Yapınca Lutfen Otopacktan grıs yapın dıyor bende oyle olmuyor nasıl ayarlıyacaım ?

Anlatım:
1) Windows için uzantıları gizlemeyi devre dışı bırakın.
Bunun için; Denetim Masası => Klasör Seçenekleri => Görünüm(Klasör Görünümleri) => Bilinen dosya ve klasör için uzantıları gizle tikini kaldırmanız yeterli olacaktır.
2) Daha sonra oyunun exesine sağ tıklayıp ismini oyun ile alakalı olmayan,uzantısını ise bilinmeyen bir şekilde değiştiriyorsunuz.
(Örnek: angxdxd1)
3) Daha sonra halihazırdaki packımıza girerek “root” packını açıyoruz.
4) Root packı içerisindeki system.py dosyasını not defteri işlevi gören bir program yardımıyla açıyoruz.
Aşağıdaki komutları bulalım:

import sys
import app
import dbg
import dbg
import sys
import os

Değiştirin:

import sys
import app
import dbg
import dbg
import sys
import os
if not sys.executable == os.getcwd()+os.sep+”config.smd”:
dbg.LogBox(“Farklı Bir Exeden Giriş Yaptınız, Auto Patcherla Giriş Yapınız.”, “Güvenlik Kalkanı”)
sys.exit()

5) Son olarak FTP’mize girerek Auto-Patcherin çalıştıracağı exe’yi “angxdxd1” (veya sizin yazdığınız isim) olarak değiştiriyoruz.
İşlem tamamdır.

İşte Böleee

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri