- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
​Demişsin ama emin ol yetkili arkadaşlarda aynı cevabı vericeklerSen yetkili bile degilsin ayrica cevabimi yetkililerden bekliyorum
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Öncelikle arkadaş sana yardım etmeye çalışmış. Bence gerekli cevabı da vermiş. Senden cevap beklemiyorum demek hakaret gibi gözümde. Arkadaş bir şeyden anlamıyor havası yaratmışsın cümlende. 15 büyü geldiği gibi çift el sav vs.de gelebiliyor zırhlara. Aynı zamanda Lanetlide diğer silahlara + olarak beceride var. Etpde neden beceri yok diye neden sormuyoruz zannediyorsun. Oyunda silahlar ve zırhlar düşünülerek geliyor. Her şey eşitliğin sağlanması için. Yetkililerde aynı cevabı verecektir. Süre yazılmıyor bu yüzden kostümler kalıcıdır. 15 büyü savlı itemler olduğu gibi diğer karakterlerin alehine efsunlarda vardır. Buna 1-1 diyoruz zaten. Her zaman suraların oyuncuları ezmesini bekleme. Zaten eline lanetli alan karakter savunması olmayana kan ağlatıyor. Büyü sav yapmak zor ancak çift sav vb. yapmak kolay. Kostümlerde bu eşitlik için olabilir. Bu arada 15 büyülü kostüm çok az ancak çift, kılıç gibi efsun savlar çok fazla var. Bir kere geldi bu efsunlu kostümler ve bir daha kaldırılamaz çünkü daha oyuncular bunlara para harcadı.
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
​Bir anlasa beni 

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle arkadaş sana yardım etmeye çalışmış. Bence gerekli cevabı da vermiş. Senden cevap beklemiyorum demek hakaret gibi gözümde. Arkadaş bir şeyden anlamıyor havası yaratmışsın cümlende. 15 büyü geldiği gibi çift el sav vs.de gelebiliyor zırhlara. Aynı zamanda Lanetlide diğer silahlara + olarak beceride var. Etpde neden beceri yok diye neden sormuyoruz zannediyorsun. Oyunda silahlar ve zırhlar düşünülerek geliyor. Her şey eşitliğin sağlanması için. Yetkililerde aynı cevabı verecektir. Süre yazılmıyor bu yüzden kostümler kalıcıdır. 15 büyü savlı itemler olduğu gibi diğer karakterlerin alehine efsunlarda vardır. Buna 1-1 diyoruz zaten. Her zaman suraların oyuncuları ezmesini bekleme. Zaten eline lanetli alan karakter savunması olmayana kan ağlatıyor. Büyü sav yapmak zor ancak çift sav vb. yapmak kolay. Kostümlerde bu eşitlik için olabilir. Bu arada 15 büyülü kostüm çok az ancak çift, kılıç gibi efsun savlar çok fazla var. Bir kere geldi bu efsunlu kostümler ve bir daha kaldırılamaz çünkü daha oyuncular bunlara para harcadı.
ben alıcagım kostumlerı aldım
kalksa onemı yok kalkmasada karabuyu surama 15 buyu baslık 15 cıft kostum takarım 85 buyu 75 cıft 50 kareter sav oluyor yanı kısaca karanlık korumada 1/3 azltıyor ornek verıyımde 3k atan adam suraya 2k atıyor mesela acık soylıyım umrumda degıl kalkması yada durması
sadece oyunda bır soylentı duydum ve dogrumu dıye yetkılerden cvp vbeklıyorum kralıyet konusunda arkadas cvp verebılr ama kostum konusunda teknık yetklı bırınden cvp beklıyorum yada elym2destek gorevlılerınden
yanı anlıycagın savunma umrumda degıl cozme herkeze 4k atıyor canda duz en az 1.5k atıyor adam gibi bır canla sadece kalkarsa 150t gıbı ucuk fıyatlar gıder cunkı mıllet 150tye kostum alırsa kalkarsa adamın hakkına yazık olmuyormu herneyse @Shorty; @admin; @zeyn0: bırsey soylersenız sevınırım
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...