romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsunlu Kostumler Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nesnemrkt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen yetkili bile degilsin ayrica cevabimi yetkililerden bekliyorum
​Demişsin ama emin ol yetkili arkadaşlarda aynı cevabı vericekler

Cvb senden degil @Shorty; @admin; den bekliyorum teknik konular onlarrin isi diger gorevriler zaten birsey yapamaz onlar formda gorevli yorumunuda sen degil elydestek gorevrileri yaparlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cvb senden degil @Shorty; @admin; den bekliyorum teknik konular onlarrin isi diger gorevriler zaten birsey yapamaz onlar formda gorevli yorumunuda sen degil elydestek gorevrileri yaparlar

Öncelikle arkadaş sana yardım etmeye çalışmış. Bence gerekli cevabı da vermiş. Senden cevap beklemiyorum demek hakaret gibi gözümde. Arkadaş bir şeyden anlamıyor havası yaratmışsın cümlende. 15 büyü geldiği gibi çift el sav vs.de gelebiliyor zırhlara. Aynı zamanda Lanetlide diğer silahlara + olarak beceride var. Etpde neden beceri yok diye neden sormuyoruz zannediyorsun. Oyunda silahlar ve zırhlar düşünülerek geliyor. Her şey eşitliğin sağlanması için. Yetkililerde aynı cevabı verecektir. Süre yazılmıyor bu yüzden kostümler kalıcıdır. 15 büyü savlı itemler olduğu gibi diğer karakterlerin alehine efsunlarda vardır. Buna 1-1 diyoruz zaten. Her zaman suraların oyuncuları ezmesini bekleme. Zaten eline lanetli alan karakter savunması olmayana kan ağlatıyor. Büyü sav yapmak zor ancak çift sav vb. yapmak kolay. Kostümlerde bu eşitlik için olabilir. Bu arada 15 büyülü kostüm çok az ancak çift, kılıç gibi efsun savlar çok fazla var. Bir kere geldi bu efsunlu kostümler ve bir daha kaldırılamaz çünkü daha oyuncular bunlara para harcadı.

​Bir anlasa beni :)

Öncelikle arkadaş sana yardım etmeye çalışmış. Bence gerekli cevabı da vermiş. Senden cevap beklemiyorum demek hakaret gibi gözümde. Arkadaş bir şeyden anlamıyor havası yaratmışsın cümlende. 15 büyü geldiği gibi çift el sav vs.de gelebiliyor zırhlara. Aynı zamanda Lanetlide diğer silahlara + olarak beceride var. Etpde neden beceri yok diye neden sormuyoruz zannediyorsun. Oyunda silahlar ve zırhlar düşünülerek geliyor. Her şey eşitliğin sağlanması için. Yetkililerde aynı cevabı verecektir. Süre yazılmıyor bu yüzden kostümler kalıcıdır. 15 büyü savlı itemler olduğu gibi diğer karakterlerin alehine efsunlarda vardır. Buna 1-1 diyoruz zaten. Her zaman suraların oyuncuları ezmesini bekleme. Zaten eline lanetli alan karakter savunması olmayana kan ağlatıyor. Büyü sav yapmak zor ancak çift sav vb. yapmak kolay. Kostümlerde bu eşitlik için olabilir. Bu arada 15 büyülü kostüm çok az ancak çift, kılıç gibi efsun savlar çok fazla var. Bir kere geldi bu efsunlu kostümler ve bir daha kaldırılamaz çünkü daha oyuncular bunlara para harcadı.

ben alıcagım kostumlerı aldım

kalksa onemı yok kalkmasada karabuyu surama 15 buyu baslık 15 cıft kostum takarım 85 buyu 75 cıft 50 kareter sav oluyor yanı kısaca karanlık korumada 1/3 azltıyor ornek verıyımde 3k atan adam suraya 2k atıyor mesela acık soylıyım umrumda degıl kalkması yada durması
sadece oyunda bır soylentı duydum ve dogrumu dıye yetkılerden cvp vbeklıyorum kralıyet konusunda arkadas cvp verebılr ama kostum konusunda teknık yetklı bırınden cvp beklıyorum yada elym2destek gorevlılerınden

yanı anlıycagın savunma umrumda degıl cozme herkeze 4k atıyor canda duz en az 1.5k atıyor adam gibi bır canla sadece kalkarsa 150t gıbı ucuk fıyatlar gıder cunkı mıllet 150tye kostum alırsa kalkarsa adamın hakkına yazık olmuyormu herneyse @Shorty; @admin; @zeyn0: bırsey soylersenız sevınırım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri