Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsunlu Kostumler Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nesnemrkt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesnemrkt

Level 1
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba

Bıldıgınız uzere 15 savunmalı kostumler balık eventlerınde tutuluyor ve 15 buyu savlı bır kostumu takınca samanların ve suraların skıllerı ıslemıyor zaten kralıyetı olan bırı kısı bırde bu kostumu takınca 85 buyu savunması oluyor en cok ful atak sura bıle 2k atabılr ortalama

bu kostumler acaba kalkıcakmı yoksa oyunda kalıcakmı yada kalkma ıhtımallı varmı oyun ıcınde kalkıcak soylentılerı duydum ama ne derece dogru ayrıca

bırde 15 buyulu kostumlere 7 efsun atıp cok yuksek fıyatlar soyluyorlar yanı o ıtemlerı alan alan adam 100t 150t verıp yok olursa cok kotu olur ve baslıgıda gelıyormus yanı efsunlu baslıkta olur eger dogruysa baslık gormedım ama buyu sav 100lenıyor eger kalkmasa bıle baslıkta kalkarsa guzel olabılr

bır onerı sadece kralıyetler tıcarete konulmuyor konulması ıcın nesne markette bır parsomen satılsa bır kerelıgıne konula bılse mesela o parsomende 25 krstal yada 50 olsa cok ıyı olucagını dusunuyorum tabıkı bu onerı kendı fıkrım

sımdıden tesekurler

Son düzenleme:
Kostümlerin süresi olmadığından dağima kalıcı olucaktır.
Kraliyetleri ticarete koyma gibi bir düşünce bulunmuyor böyle bir çalışma yapılmıyor.
iyi oyunlar dilerim

Bunada Esitlik Deniyor.Siz Sura Samanlarin Cok Vurmasini Beklemeyin Her Zaman.

Kostümlerin süresi olmadığından dağima kalıcı olucaktır.
Kraliyetleri ticarete koyma gibi bir düşünce bulunmuyor böyle bir çalışma yapılmıyor.
iyi oyunlar dilerim

Sen yetkili bile degilsin ayrica cevabimi yetkililerden bekliyorum

Bunada Esitlik Deniyor.Siz Sura Samanlarin Cok Vurmasini Beklemeyin Her Zaman.

Savascidada 100 cift oluyor savascilarin vurduklari 60 cift 50 savasci sava 2.5k 2.9 arasiydi etpile ssimdi 0 vurucaklAr ozama kralitle zaten 70 sav oluyor buyu ciftli kostum takarim savasci biter

Buda esitlik ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri