Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hahahaha ulan ne güldürdünTuşa basmanı hala bekliyorum A:SDA :m08::m08:
foll ben trabzonluyum bizim orda bir laf var hafla öten horoza uzun birşey verilir diye adamın konusunda adama artislik yapmaya calısıyorsun
foll ben trabzonluyum bizim orda bir laf var hafla öten horoza uzun birşey verilir diye adamın konusunda adama artislik yapmaya calısıyorsun
Benim yaptıgım şey artislikmi ? Adam 1 tuşla beni monitöre sokucakmıs :ASDASD :m08:Hem bundan Sanane Birader ?
Son düzenleme:
rsunBenim yaptıgım şey artislikmi ? Adam 1 tuşla beni monitöre sokucakmıs :ASDASD :m08:Hem bundan Sanane Birader ?
sanane dedigin o kişi abim sayılır o bir tuş mevzunuda bilmeden konuşma yamulursun konuda boşluk yapıyorsun bas git
rsun
sanane dedigin o kişi abim sayılır o bir tuş mevzunuda bilmeden konuşma yamulursun konuda boşluk yapıyorsun bas git
Abin mi ? Nasıl ya hanginiz başka hanımefendidensiniz :S Kusura bakma kardeşim böyle olduğunuzu bilseydim bu konuya varmazdım :S TUSA BASMANIZI BEKLİYORUM :m08::m08::m08:
OO bu fazla olmuş kardeşim
Abin mi ? Nasıl ya hanginiz başka hanımefendidensiniz :S Kusura bakma kardeşim böyle olduğunuzu bilseydim bu konuya varmazdım :S TUSA BASMANIZI BEKLİYORUM :m08::m08::m08:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuşa basmanı hala bekliyorum A:SDA :m08::m08: