kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:) beklerız :ka19: Nickmı bılmeyen yoktur SheyThaN nıckını verırsen yedırmeyı gösterırım :)

Delikanlılık ile Bilgisayarı karıstırıyosunuz sanırım ? Burda size laf yaptım diye Dışarda agızımı burnumumu kırıcaksınız :DASDASD

Bu ulkede adalet diye birşey var aslanım. Elbet oyunda Görüşürüz. Size ders vermek boynumun borcu oldu artık.

Delikanlılık ile Bilgisayarı karıstırıyosunuz sanırım ? Burda size laf yaptım diye Dışarda agızımı burnumumu kırıcaksınız :DASDASD

Bu ulkede adalet diye birşey var aslanım. Elbet oyunda Görüşürüz. Size ders vermek boynumun borcu oldu artık.

Merakla Bekliyorum Ama kendınce yanlıs dusunuyorsun bılıyorsunkı sadece bır tusuma bakar senın monitörun ıcerısınde bırakmak :) :ka19:
adalet oldugunu bende bılıyorumda sana kımse demedı senı dısarda döverım dıye neden böyle yanls dusunuyorsun karamsar olma oyunda göruselm senınle :)

Merakla Bekliyorum Ama kendınce yanlıs dusunuyorsun bılıyorsunkı sadece bır tusuma bakar senın monitörun ıcerısınde bırakmak :) :ka19:
adalet oldugunu bende bılıyorumda sana kımse demedı senı dısarda döverım dıye neden böyle yanls dusunuyorsun karamsar olma oyunda göruselm senınle :)
Lütfen bir tuşa basarmısın :DDD :D:DDD :D:m08::m08:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)