- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dıkat;15871789' Alıntı:ne demek istediğini anlayan varmı arkadaşın tercüme etsin bize![]()
arkadaşım bu evcil HAYVANLARIN vediği 3k - 5k hp ler yerine +50 saldırı değeri gibi atak bonusları gelsin diyorum kıtmısınız ne siniz
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hazirana kalmaz
Size şöyle bi tavsiyede bulunayım ; Sömestr tatilinde açmayı planlıyorsanız bence harika bi fikir , çoğu Elymt2 oyuncusu ögrenci . Ama eğer hazirana bırakırsanız cok sayıda user kaybedersiniz. Bu konu bile bukadar ilgi görmüşse sizinde bu konuyu ele alarak insanların düşüncesine uymanız gerektigini düşünüyorum.
Tabi yönetim sizsiniz siz ne derseniz o olucak fakat Sömestr tatilinde açılması gerçekten cok iyi olur.
- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
arkadaşım bu evcil HAYVANLARIN vediği 3k - 5k hp ler yerine +50 saldırı değeri gibi atak bonusları gelsin diyorum kıtmısınız ne siniz
şimdi anladım ama dediğin şeye bence gerek yok zaten dediğimiz gibi karakter efsunları gelmezse bizim sıkıntımız ortadan kalkıyo 5 6 k hp nin pek bir önemi olmaz onların da markette sonuçta item satmaları gerek sw nin yürümesi için
- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
aynen bencede server 15 tatilinde açılmalı bizim tam boşluk bulduğumuz stres attığımız zamanlar bende öğrenciyim cidden çok güzel bi karne hediyesi olur bu elymt2 nin ögrenci oyuncularınaSize şöyle bi tavsiyede bulunayım ; Sömestr tatilinde açmayı planlıyorsanız bence harika bi fikir , çoğu Elymt2 oyuncusu ögrenci . Ama eğer hazirana bırakırsanız cok sayıda user kaybedersiniz. Bu konu bile bukadar ilgi görmüşse sizinde bu konuyu ele alarak insanların düşüncesine uymanız gerektigini düşünüyorum.
Tabi yönetim sizsiniz siz ne derseniz o olucak fakat Sömestr tatilinde açılması gerçekten cok iyi olur.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...