- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Açıcaksa admin 24 ocakta açar
Kardeşim sende ne çene varmış. @JHAyoo adlı kişi sana dersini vermiş ama sen alamamıssın sanırım. Dediklerinin hiç biri cıkmadı admine mesaj atıyorum konusuyorum acmıycak dedin ama adam cıkıp acıklamasını yaptı. Herşeye gelin güvey olma nasıl bi kişiliğin var çözemedim seni

- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Açıcaksa admin 24 ocakta açar
Sen kainmisin ?
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Sen kainmisin ?
kainlikle ne alakası var aklını çalıştarımıyon açılırsa ya yaza acılcak yada 24 ocak okul tatilinde aççak
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Kardeşim sende ne çene varmış. @JHAyoo adlı kişi sana dersini vermiş ama sen alamamıssın sanırım. Dediklerinin hiç biri cıkmadı admine mesaj atıyorum konusuyorum acmıycak dedin ama adam cıkıp acıklamasını yaptı. Herşeye gelin güvey olma nasıl bi kişiliğin var çözemedim seni![]()
Bizi beğenmiyorsan konudan bas git bana forumdan kaç kişi özelden mesaj atıyorda birşey yazmıyorum cevaplamak için buraya yazdım oyundaki gmlere zeynoya filan sordu elemanlar vural shorty yakın arkadaş onada sordurduk bizde açılmasını istiyoruz daha admin yeni açıklama yaptı ogune kadar iş yoktu Jhayo cevap vermiş diyorsun özeldena at adresini dedim ondan sonra göremedik elemanı allah bilir yan hesabımısın arkadaşımısın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...